Bestil et besøg

Gardiner, markiser og akustik til erhverv

Godt kvalitetshåndværk kræver en grundig rådgivning. Det er vigtigt for det endelige resultat, at I kommer godt fra start. Derfor tilbyder vi altid gratis rådgivning til virksomheder, så vi allerede på et tidligt tidspunkt kan definere det faktiske behov. Det er vigtigt at finde den optimale løsning, der skaber øget energi og velvære. Undersøgelserne viser nemlig, at hvis der er dårligt indeklima, bliver produktiviteten ringere.

Gardinløsninger til erhverv

Få et gratis og uforpligtende besøg. Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Gardiner, akustikløsninger, markiser og screens til erhverv

Vi har mere end 35 års erfaring i at levere holdbare og energivenlige løsninger til erhvervslivet, hospitaler, hoteller og institutioner. Allerede på skitseniveau kan vi rådgiver om den ønskede løsning. Har produkter der skal vedligeholdes klare vi også det.

Rådgivning omkring solafskærmning

Gardiner til erhverv
Reparationer og vedligeholdelse

Serviceaftale og vedligeholdelse

Living Art stor erfaring med at håndtere alle former for udvendig solafskærmning og er behjælpelig med vedligeholdelse. Ved gennemgang af materialernes tilstand, vurderer vi hvorvidt det skal udskiftes eller repareres. I kan også tegne en serviceaftale hvor vi løbende sikre at materialet er i orden.

Vedligeholdelse af solafskærmning

Se et udsnit af vores referencer her

Vi samarbejder med små og store virksomheder, både private og offentlige, omkring indretning af deres lokaler. Vi kan løse alle opgaver inden for gardiner, solafskærmning, markiser og akustik.
 
I gennem 30 år, har kunder nydt godt af en eller flere af vores mange indretningsløsninger.

Referencer og cases

Nykredit handler hos Living Art

Gratis opmåling og tilbud

Når i skal have nye gardiner, markiser eller anden form for solafskærmning til din arbejdsplads, er det hensigtsmæssigt at tage beslutningen der, hvor de skal hænge. Derfor giver det god mening at få besøg af vores erhvervsrådgivere der kommer ud til jer. Der er naturligvis også mulighed for at komme ind til vores showroom i Søborg. Indled processen med en uforpligtende samtale med vores kompetente kolleger.

Hos Living Art opfordre vi til et tæt samarbejde, om at finde den bedste løsning for din virksomhed. Du og din virksomhed får altid individuel rådgivning til konkurrencedygtige priser.
Lad Living Art klare hele processen fra opmåling til montering. På den måde garanterer vi, at det er 100 % i orden.