Vælg en side

Gardiner til Erhverv

Opnå bedre trivsel og produktivitet med gardiner

01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Gardiner, akustik, markiser og screens til erhverv

Vi har mere end 35 års erfaring i at levere holdbare og energivenlige løsninger til erhverv, hospitaler, hoteller og offentlige institutioner. Allerede på skitseniveau kan vi rådgiver om den ønskede kontorindretning. Virksomheder vender tilbage år efter år med projekter, hvor de ønsker en stærk og leveringsdygtig samarbejdspartner og det finder du i Living Art. Har I løsninger, der skal vedligeholdes eller løbende serviceres klarer vi også det.

Solafskærmning til erhverv

Godt kvalitetshåndværk kræver en grundig rådgivning. Det er vigtigt for det endelige resultat, at I kommer godt fra start. Living Art tilbyder professionel rådgivning til virksomheder, så du på et tidligt tidspunkt, kan få defineret det faktiske behov. Det er vigtigt, at finde den optimale gardinløsning, der skaber øget energi og velvære. Undersøgelserne viser nemlig, at hvis der er dårligt indeklima, bliver produktiviteten ringere. Brug gerne lidt ekstra tid på at vælge de rigtige materiale, for de gode kvalitetsprodukter holder i mange år.

Kundecases

Se kundecases som vores kunder ar fået løst spændende opgaver rundt i landet.

Arbejd med akustikken

Du finder utrolig mange fordele ved at tænke akustikløsninger ind i erhverv. Lyde fra folk der tale i telefoner, små interne møder ved bordene og maskiner der står og larmer. Alt sammen noget der forringer arbejdsforholdene. Med de rigtig materialer til akustik opnår i et forbedret indeklima og øget produktivitet. Skal det være gardiner, filtpaneler eller akustikplader?

Fokus på kontorindretning

Der skal mere til end blot at flytte rundt på skrivebordene, hvis du ønsker et optimal arbejdsplads. Gardiner, solafskærmning og akustik spiller en særlig rolle, når du indretter. For eksempel skal der være fokus på arbejdsmiljø, indeklima, akustik og belysning. Når Living Art kommer ud, får du professionel rådgivning og her kigger vi på alle forhold. Er der store åbne lokaler med store vinduer, generer lyset hele dagen og giver et ubehageligt genskin i skærmen? Det kan løses på mange måder. Gardiner kan gøre rigtig mange gode ting for kontoret, for uanset om det er mod lyset, dekorationen eller akustikken, har vi løsningen.

Montage er et håndværk

Hos Living Art har vi vores eget team af erfarne montører. De er uddannet til at håndtere indvendige og udvendige gardiner og solafskærmning. Det kræver et solidt kendskab til produkterne for at sikre de optimale forhold i din virksomhed. Alle vores montører kan arbejde med private og erhverv. Din garanti for at få leveret et professionelt arbejde er, at vi monterer de løsninger du køber hos Living Art. Ved større erhvervsprojekter er det vigtigt at holde udgifterne nede. Derfor sørger erhvervkonsulenterne altid for, at koordinere med håndværkerne på byggeprojektet, så vi undgår spiltid.

BOOK EN KONSULENT

Få et uforpligtende besøg af én af vore erfarne konsulenter.

Ring 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

Serviceaftale og vedligeholdelse

Living Art stor erfaring med at håndtere alle former for udvendig solafskærmning og er behjælpelig med vedligeholdelse til erhverv. Ved gennemgang af materialernes tilstand, vurderer vi hvorvidt det skal udskiftes eller repareres. I kan også tegne en serviceaftale hvor vi løbende sikre at materialet er i orden.

Se et udsnit af kundecases her

Vi samarbejder med små og store virksomheder, både private og offentlige institutioner, omkring indretning af deres lokaler. Vi kan løse alle opgaver inden for gardiner, solafskærmning, markiser og akustik. I gennem 30 år, har kunder nydt godt af en eller flere af vores mange indretningsløsninger. Om det er til erhverv eller offentlige, har vi erfaringen og resultatet at vise frem.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret