Bestil gardinbussen

Godt kvalitetshåndværk kræver en grundig rådgivning til erhverv

Det er vigtigt for det endelige resultat, at I kommer godt fra start. Derfor tilbyder vi altid gratis rådgivning til erhverv, så vi allerede på et tidligt tidspunkt kan definere det faktiske behov.

Vi mener, at det er afgørende at integrere virksomhedens atmosfære i indretningen, for undersøgelserne viser, at hvis der er dårligt indeklima, bliver produktionen ringere. Der er derfor vigtigt at finde den optimale løsning, der skaber øget energi og velvære. Hos Living Art opfordre vi til et tæt samarbejde, om at finde den bedste løsning for din virksomhed.

Du og din virksomhed får altid individuel rådgivning til konkurrencedygtige priser.
Lad Living Art klare hele processen fra opmåling til montering. På den måde garanterer vi, at det er 100 % i orden.

Få et gratis og uforpligtende besøg. Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Gardiner, akustikløsninger, markiser og screens til erhverv

Vi har mere end 35 års erfaring i at levere holdbare og energivenlige løsninger til erhvervslivet, hospitaler, hoteller og institutioner. Allerede på skitseniveau rådgiver vi om den ønskede løsning. Vi er leveringsdygtige i totalløsninger inden for:

Se et udsnit af vores referencer her

Vi samarbejder med små og store virksomheder, både private og offentlige, omkring indretning af deres lokaler. Vi kan løse alle opgaver inden for gardiner, solafskærmning, markiser og akustik.
 
I gennem 30 år, har kunder nydt godt af en eller flere af vores mange indretningsløsninger.
Se referencer

Gratis opmåling og tilbud

Når i skal have nye gardiner, markiser eller anden form for solafskærmning til din arbejdsplads, er det hensigtsmæssigt at tage beslutningen der, hvor de skal hænge. Derfor giver det god mening at få besøg af vores erhvervsrådgivere der kommer ud til jer. Der er naturligvis også mulighed for at komme ind til vores showroom i Søborg. Indled processen med en uforpligtende samtale med vores kompetente kolleger.