Vælg en side

GARDINER

FÅ INSPIRATION TIL SPÆNDENDE LØSNINGER MED GARDINER

Gardiner

 

Gardiner i høj kvalitet, flotte tekstiler og lækre designs

Ordet gardiner dækker over rigtig mange typer og modeller som rullegardiner, plisségardiner, persienner mm. Der findes også et kæmpe udvalg af forskellige tekstiler du kan anvende til trække for gardiner eller lange længder sidegardiner til pynt. Hos Living Art har vi prøver i vores showroom og i gardinbussen. De er med til at sætte et personligt præg på din personlige indretning i boligen, på kontoret, i skolen eller institutioner. Leg med mange forskellige farver, mønstre og snit, som passer eller står i kontrast til din øvrige stil.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Gardiner af gardinstof

Vi er vokset op med dem og de har altid været en del af indretningen. De er smarte, enkle, lette og tunge. Der findes gardiner i alle afskygninger. Den moderne bolig er meget åben og meget lys. Derfor er det vigtigt at beslutningen om de rigtige gardiner er tænkt godt igennem. Går du efter gardinstof, finder du et spændende udvalg hos Living Art. 

Brug lyset, når du vælger solafskærmning

Vinduer er øjne til verden udenfor, og de skal indrammes på smukkeste vis med gardiner. Hos Living Art får du dem specialsyet, som passer perfekt til netop dine vinduer. Lyset bliver rammet ind og skaber en imødekommende atmosfære.

Den transparente løsning

Dit vindue handler om mere end blot at skabe lys, skygge eller mørke, for nogle gange er det ikke mørklægning, vi har brug for, men det modsatte. Få lette, næsten gennemsigtige gardiner, der forener harmoni, stemning og et behageligt indeklima. Der findes utallige måder at skærme for lys og indkik og mange forskellige typer tekstiler at vælge imellem.

Få energibesparende gardiner

Spar op til 10 % af din varmeregning med de rigtige gardiner. I Danmark bruger mange ressourcer på opvarmning og nedkøling af bygning – faktisk hele 27 % af vores samlede energiforbrug. Du kan reducere dit eget forbrug ved at bruge de energibesparende gardiner – såkaldte klimagardiner – og dermed spare op til 10 % på din varmeregning. Ikke nok med, at du sparer penge; du får faktisk et bedre indeklima, som er rart at være i.

Sæt motor på dine gardiner

Få dine gardiner til at hænge flot i mange år. Med førsteklasses skinner, får du en komplet løsning med motor og betjening, der gør dit hjem eller arbejdsplads mere komfortabelt og funktionelt. Hos Living Art får du skinner der kan klare belastninger op til 60 kg og har en maks længde på 15 meter. Motoren fås både med batteri og dem der kobles til el-forsyningen. Betjeningen varierer fra fjernbetjening til automatiserede løsninger fra en trådløs boks. TaHoma boks fra Somfy, er en fantastisk løsning, den forbindes til dit internet og herefter kan du styre det hele fra din smartphone eller iPad. Hos Living Art anbefaler vi altid automatisering, for her kan du både spare på energien og forlænge dine gardiners levetid.

Indret med funktionelle gardiner

I mange offentlige bygninger er det et krav, at gardiner er flammehæmmende, men det kan sagtens være til private, for mange af dem har flotte farver og mønster. Intelligente gardiner er lige så vigtige i hjemmet som i virksomheden. Når du får besøg af indretningskonsulenten, har de gardinbussen fyldt med 1000-vis af prøver, du vil finde inspirerende.

Rullegardiner med funktioner

En af de mest almindelige løsninger til vores vinduer er rullegardiner. Før hen var den enkle, ensfarvet og til mørklægning. I dag kan du vælge mellem mange variationer. Ud over at vi har rullegardiner fra flere leverandører, så findes der mange smarte funktioner og betjeninger. Skal det være med kæde, snor eller motor. Skal stoffet være mørklægning, semi-transparent eller en gennemsigtig screen dug. Hos Living Art får du rådgivning til den helt rigtige løsning.

Plisségardiner til alle rum

En af de mest populære gardiner er plisségardiner. De er funktionelle, holder i mange år og passer rigtig godt ind både til boligen og til erhvervsløsninger. Her får du en løsning med mange betjeningsmuligheder manuelt og med motor. Få besøg af vores indretningskonsulent, der viser en bred vifte af farver og funktioner.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret