Vælg en side

Boligindretning

Boligindretning med gardiner og bløde puder

Ultramoderne tekstiler, eksklusive designs og inspirerende indretningsmuligheder. Det kan være en stor udfordring at indrette sin bolig til et funktionelt hjem hvor farver og former spiller sammen.

At indrette med gardiner er en stor del af boligens identitet, for ud over at skærme af for lyset, så bidrager de til hygge og varme.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Motoriserede gardiner

Der er mange gode grunde til at få motor på dine gardiner. Det er komfortabelt, men også praktisk, at kunne lukke af for lyset eller åbne op med fjernbetjening. Ved at automatisere dine løsninger holder du indbrudstyve på afstand og står solen direkte ind i din bolig kører de ned, så møblerne ikke bliver afbleget.

Gardiner til din boligindretning

Få tips og gode råd til boligindretning med gardiner. Uanset hvilket rum de skal bruges i, så er det vigtigt at det ønskede udtryk kommer frem. Mange tekstiler og kvaliteter er udviklet til dit behov, hvad enten du skal mørklægge, ønsker gennemsigtige gardiner, rumdele eller fylde rummet med farver. Så hvad er dit behov?

Puder og plaider

Hvad binder det hele sammen i dine værelser og stuer? Det der oftest er fokus på er de bløde værdier. Puder der ligger i sofaen eller stolen eller plaiderne der hænger hen over ryggen på stolene. Fyld hvert rum med små detaljer, der er til at få øje på.

Afpassede tæpper giver varme

Brug tæpper til indretningen for det giver rummet atmosfære og forbedre samtidigt akustikken. Få den hyggelige stemning ind i stuerne, under spisebordet, under sofabordet, i gangen. Alle steder forbedres akustikken og de bløde tekstiler gør din bolig mere personlig.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret