Bestil et besøg

Rullegardiner

Få løsninger, der er specialdesignet til dit behov, der regulerer lys, skygge og mørklægger.

Funktionelle rullegardiner

Den perfekte gardinløsning til soveværelset eller børneværelset – det er nemt at håndtere, og du kan vælge et stof der mørklægger, hvis du ikke vil generes af solens kraftige stråler når den står lavt. De er alle af høj, dansk kvalitet, så du kan have glæde af dine gardiner igennem mange år.

 

Der findes et utal af muligheder. Du kan få:

En løsning til skiftende årstider

I sommermånederne er en løsning i form af rullegardiner til mørklægning især praktisk til børneværelset, da det vil skærme for lyset, når barnet skal sove om aftenen og samtidigt forlænger det soveperioden om morgenen. Hvis du til og med ikke er den store fan af prangende gardinløsninger, er rullegardiner også en meget diskret løsning, hvor du får alle fordelene ved et gardin, uden at det fylder i rummet eller er upraktisk – hverken fysisk eller stilistisk.

Rullegardiner efter mål

Du kan få i et utal af farver og mønstre, der kan være med til at præge rummets udtryk med lige præcis den type, du ønsker. F.eks. dekorationsbånd og specialsyede kanter. Med forskellige tilbehør giver du rullegardinerne dit eget look. Bestil den præcise model hos os via et besøg med vores gardinbus.

Ekstra lange og bredde

Har du brug for rullegardiner i utraditionelle mål, kan vi også klare denne opgave. Er vinduet ekstra stort eller er der tale om et skråvindue, finder vi en løsning. Men er vinduet for stort i forhold til det maksimale leverandøren kan levere, så findes der heldigvis mange andre løsninger. Uanset hvordan dine vinduers højde og bredde er, måler vi op og tilpasser gardiner til dit behov i privaten eller på kontoret.

Farver på rullegardiner

De fås i mange smukke farver, både til halv gennemsigtige og til mørklægning. Du vælger selv hvad der passer ind til interiøret. Beslag og kædetræk fås i hvid, beige og grå, så det hænger sammen med resten af indretningen

Få gratis og professionel rådgivning af vores gardinstylist

Få besøg af vores gardinbus og gardinstylist - det er både gratis og uforpligtende. Gardinstylisten tager mål og hjælper dig med at finde den bedste løsning til netop dit hjem eller kontor.

Gardinstylisten har stofprøver med og viser dig alle de farver, du kan vælge imellem. På den måde er du sikker på, at du får den optimale løsning, som du vil være glad for de næste mange år.

Inden gardinstylisten forlader dit hjem, giver vi dig et uforpligtende tilbud i hånden.