Gardinbussen

Rullegardiner

Få rullegardiner, der er specialdesignet til dit behov, der regulerer lys, skygge og mørklægger.

Funktionelle rullegardiner

Et rullegardin er den perfekte gardinløsning til soveværelset eller børneværelset – det er nemt at håndtere, og du kan vælge et mørklægningsgardin, hvis du ikke vil generes af morgensolens stråler.

 

Der findes et hav af muligheder med forskellige rullegardiner. Du kan få:

En løsning til skiftende årstider

I sommermånederne er en løsning i form af et rullegardin til mørklægning især praktisk til børneværelset, da det vil skærme for lyset udenfor, når barnet skal sove om aftenen. Hvis du tilmed ikke er den store fan af prangende gardinløsninger, er rullegardiner også en meget diskret løsning, hvor du får alle fordelene ved et gardin, uden at det fylder i rummet eller er upraktisk – hverken fysisk eller stilistisk.

Skræddersyede rullegardiner

Rullegardiner kan du få i et utal af farver og mønstre, og du kan derfor være med til at præge rummets udtryk med lige præcis det type rullegardin, du ønsker. F.eks. dekorationsbånd og specialsyede kanter. Med forskelligt tilbehør giver du rullegardinet dit eget look. Bestil den præcise model hos os via et besøg med vores gardinbus.

Ekstra lange rullegardiner

Har du brug for et rullegardin i specialmål, kan vi også klare denne opgave. Uanset hvordan dine vinduers højde og bredde er, måler vi op og tilpasser gardinet til jeres behov i privaten eller på kontoret. Er vinduet ekstra stort eller er der tale om et skråvindue, kan vi også finde en løsning. Vores rullegardiner er alle af høj, dansk kvalitet, så du kan have glæde af dit erhvervelse igennem i mange år.

Farver på rullegardiner

Rullegardiner fås i mange smukke farver, både til halv gennemsigtige og til mørklægning. Du vælger selv hvad der passer ind til interiøret. Beslag og kædetræk fås i hvid, beige og grå, så det hænger sammen med resten af indretningen

Få gratis og professionel rådgivning af vores gardinstylist

Få besøg af vores gardinbus og gardinstylist - det er både gratis og uforpligtende. Gardinstylisten tager mål og hjælper dig med at finde den bedste løsning til netop dit hjem eller kontor.

Gardinstylisten har stofprøver med og viser dig alle de farver, du kan vælge imellem. På den måde er du sikker på, at du får den optimale løsning, som du vil være glad for de næste mange år.

Inden gardinstylisten forlader dit hjem, giver vi dig et uforpligtende tilbud i hånden.