Vælg en side

Funktionelle rullegardiner

Gør dit hjem eller kontor unikt ved hver en lysstråle.

Funktionelle rullegardiner

 

INDRET MED FUNKTIONELLE RULLEGARDINER

Gør dit hjem eller kontor unikt ved hver en lysstråle med funktionelle rullegardiner. Uanset og du skal regulere lys, skygge eller mørklægge, får du det med rullegardiner, der har flere funktionelle muligheder. Den traditionelle type rullegardiner har et enkelt lag, farvet eller med mønster.

Silent Gliss, Luxaflex og Stila har udviklet hver deres funktionelle rullegardiner. Ved hver løsning bestemmer du selv lysets indfaldsvinkel og fælles ved dem alle er, at de fungerer præcis på samme måde som almindelige rullegardiner.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Duo Roller fra Stila

Få funktionelle rullegardiner som denne type. Gardinet har et dobbelt lag stof der kører forskudt af hinanden, henholdsvis af transparente og ikke-transparente striber. Det farvede stof fås i flere farver og nogle af dem findes også i en mørklægning, så du kan lukke det meste af lyset ude. Produktet kommer fra Stila der leverer top kvalitet, både i stof og funktionalitet. Samme type fås også i Luxaflex og hedder Twist.

Skal det være manuelt betjent eller med motor?

Den mest almindelig betjeningsmulig er kædetræk og leveres med en stålkæde med et stilrent lod, men det kan naturligvis også farvekoordineres mod stoffet. En af de mere spændende betjeninger er med motor. Med funktionelle rullegardiner kan du betjene dem med fjernbetjening eller fra din smartphone. Du kan også automatisere gardinerne og sætte timer på.

Ekstra large rullegardiner til ekstra store vinduer

Ekstra large rullegardiner fås op til 500 cm i bredden. Ved sådan en løsning kræver det en tykkere rulle. Få specialproducerede, store rullegardiner med kraftigere rør, der kan klare det tunge stof. Disse funktionelle rullegardiner, fås med lækkert lydløst kædetræk eller fjernbetjent med motor.

Funktionelle gardiner med motor og fjernbetjening

Har du skråvinduer eller vinduer, der sidder for højt eller akavet til, at du kan nå dem? Få dine rullegardiner med motor og fjernbetjening. Det er en fordel i udestuer, i rum med skråvinduer der sidder for højt til at nå, og i trappepartier hvor vinduerne ikke er lige til at gå til.

Har du meget store vinduer er det ikke noget problem. Visse typer fås helt op til 5 meter i bredden og 6 meter i højden. Du kan få alle typer med el-motor, så du behøver ikke gå på kompromis i dit valg af stof, farve eller mønster. Rullegardiner med motor betjenes med kontakt eller fjernbetjening.

Motoriserede løsninger fra Somfy

Rullegardiner får en lille motor fra Somfy placeret inde i selve rullegardinets rør. Motoren er derfor ikke synlig, når gardinerne er monteret. Motoren bliver programmeret til at stoppe præcis over vindueskarmen eller gulvet.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]