Vælg en side

Aluproff

 

INNOVATIVT DESIGN, MODERNE TEKNOLOG OG KLASSISK HÅNDVÆRK fra aluproff SIDEN 1949

Aluproff er Skandinaviens største leverandør af gardinudstyr og med over 70 år i branchen udforsker og udvider firmaet stadigvæk grænserne for innovativt produktdesign. Gardinskinner, -stænger og tilbehør fra Aluproff, er udviklet med fokus på ny teknologi og trends, kvalitet, æstetik og funktionalitet – og altid med respekt for mennesker og miljø. Aluproff har således både skabt den unikke superellipseformede Piet Hein gardinskinne med LED spor, og de første gardinskinner i bæredygtigt aluminium, CIRCAL 2001 & 2005.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Piet Hein Superellipse skinnen

Piet Hein Superellipse gardinskinnen er i tværsnit formet som Piet Heins geometriske figur Superellipsen®. Skinnen har et specieldesignet spor til LED-lys, der lader sig regulere via en smartphone eller tablet. Lyset kan for eksempel indstilles til at tænde om aftenen og slukke om natten – for at skabe atmosfære, men også for at lade uvedkommende tro, at der er nogen hjemme. Superellipseskinnen kommer i fem standardfarver, der matcher det berømte superellipsebord, og den kan pulverlakeres i samtlige RAL-farver, så farven passer til loft, vægge eller tekstil.

Bæredygtige gardinskinner

CIRCAL skinnerne er de første bæredygtige gardinskinner fremstillet af Hydro CIRCAL 75R, en ny type aluminium, som består af minimum 75% genanvendt forbrugerskrot, med et rekordlavt CO2-aftryk. De leveres med en miljøcertificeret pulverlakering fra Dancolor og farver fra Jotun. Skinnerne har et enkelt, minimalistisk design og en enestående funktionalitet og de er bæredygtige udgaver af to af markedets foretrukne skinner blandt såvel arkitekter som private.

Skræddersyede løsninger

Gardinskinner fra Aluproff er både æstetiske og funktionelle – de har et grafisk, minimalistisk udtryk og er lette og lydløse at anvende. Sortimentet byder på skinner til alt fra lette til tunge gardiner, der kan tilpasses på millimetermål og kan monteres, bukkes, valses og placeres hvorsomhelst. Skinnerne kommer i en række standardfarver og kan lakeres i alle RAL farver, så de enten kan vække opsigt eller falde i et med tekstil, vægge og loft. Produktsortimentet indeholder også motoriserede skinner som kan kombineres med smart home teknologi, samt gardinskinner specielt designede til hoteller, kontor- og boligbyggerier, og til sygehuse.

Klassiske gardinstænger

Aluproffs gardinstænger kan løse opgaven uanset om det er et minimalistisk look med enkle, neutrale farver og kølige metaller man søger, eller et mere klassisk, luksuriøst udtryk med varme farver og gyldne metaller. Stængerne er af høj designkvalitet, med flot finish og med et stort udvalg af farver, metaller, endeknopper og endestykker. De fleste gardinringe har indlagt teflon, hvilket sikrer let og lydsvag betjening.

Innovativt LED lys

Aluproffs innovative LED lys til gardinskinner skaber hygge og giver et smukt lysnedfald på gardinstoffet. Man kan tænde og slukke lyset fra sin smartphone og dermed kan lyset også bruges som tyverisikring og som energivenligt natlys. LED lyset kan kombineres med flere gardinskinner, og som den eneste i verden er Piet Hein Superellipse gardinskinnen skabt til at få LED integreret. Også motortrækskinnen Glydea kan få tilføjet en separat LED skinne fra Aluproff.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret