Gardinbussen

Gardinstænger

Living Art tilbyder gardinstænger i mange forskellige udformninger. En af vores favoritter er en aluminiumsstang med smal profil. Den er stilren, diskret og egner sig til de fleste rum.
Gardinstænger kan bukkes således at de får en bue hvis det f. eks. skal passe rundt hjørnet eller bare skal helt ind til væggen. Stængerne fås i forskellige farver og op til 6 meters længde.

bestil-gardinbussen

Få besøg af GARDINBUSSEN

Udfyld formularen på siden, fordi...

Vi kører på hele Sjælland
Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får kvalitet og det nyeste design
Du får besøg af dygtige rådgivere
Bestil et besøg

Buede gardin stænger

Få bukket gardinstænger

Hvor skal en gardinstang altid være lige? Det behøver den heller ikke. Hos Living Art arbejder vores gardin-stylister på hele tiden at finde den bedste mulighed. Uanset om det handler om rumdeling eller blot lader gardinet følge de sjove og skæve vinkler i huset, så er der en løsning for det.

Få gode råd af gardindekoratøren før køb

Vores faguddannede gardindekoratører har håndværksmæssige færdigheder og stor forståelse for hvordan stænger skal hænge og hvad de kan klare af belastning. Vi har et moderne og bredt sortiment af gardinstænger der passer til alle gardin-typer og vinduer uanset om opgaven er stor eller lille.

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Få det bedste ud af dit hjem

Gardinerne i dit vindue handler om mere end blot at skabe lys, skygge eller mørke. De skal også hænge i stænger der passer til resten af indretningen. Det er vigtigt gennem vores rådgivning, at finde den rette løsning der passer til gardinerne så de forener harmoni og stemning. Motoriserede gardinstænger – Når gardiner skal styres. Med motor kan du styre dine gardiner fra fjernbetjening eller knap på væggen. Du undgår at trække skævt eller krølle stoffet. Med motoriserede gardinstænger kan du centralt styre alle gardiner på en gang eller uafhængigt af hinanden. Det skal du tage stilling til ved valg af stænger: Hvilken stemning du vil skabe i rummet, skal det være med eller uden motor, må stangen kunne ses eller være skjult og hvilken form forestiller du dig gardinstangen skal have?