Vælg en side

Gardinskinner til flotte gardiner

Gardinskinner i forskellige udformninger

Gardinskinner

 

Gardinskinner til flotte gardiner

Living Art tilbyder gardinskinner i mange forskellige udformninger. En af vores favoritter er en aluminiumsstang med smal profil. Den er stilren, diskret og egner sig til de fleste gardiner. Gardinskinner fås med hjørner og kan bukkes således at de passer rundt om et hjørne og med flere buer.

Både de runde stænger og flade profil skinner findes i mange størrelser, tykkelser og former. De fås i mange farver, hvide eller sorte, materialer af stål og aluminium..

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Gardinskinner
Gardinskinner

Få bukket gardinskinner

Hvorfor skal en gardinskinne være lige? Det er selvfølgelig oplagt at de følger vinduet. Men har du en karnap der buer og gerne vil have gardiner, så er det muligt at få bukkede gardinskinner der følger vinduet. Det er også oplagt at bruge gardiner til rumdeling og lade gardinerne følge sjove og anderledes buer. Hos Living Art arbejder vores gardinstylister på hele tiden at finde den bedste løsning og har masser af gode ideer..

Profil med indlagt belysning

Nu er det faktisk muligt at få gardinskinner med belysning. Det giver en særlig atmosfære i rummet, når den dæmpede belysning rammer gardinerne. Sidder de oppe i loftet ser det ekstra godt ud. En mere praktisk løsning kunne være lys omkring klædeskabet. Det vil fungere rigtig godt både med og uden gardiner.

Gardinskinner
Gardinskinner

Få det bedste ud af dit hjem

Gardinerne i dit vindue handler om mere end blot at skabe lys eller mørke. De skal også hænge i gardinskinner der passer til indretningen så de forener harmoni og stemning. Hvilken stemning ønsker du at skabe i rummet, skal skinnen kunne ses eller være skjult og hvilken form forestiller du dig de skal have?

Gardinskinner med motor

Der er mange fordele ved den elektriske gardinskinner. De har en stille og smidig funktion, justerbar hastighed, de kan bukkes og valses efter dit ønske og så har de en stærk motor. Med motor kan du betjene fra en fjernbetjening, en knap på væggen eller din smartphone. Du undgår at trække skævt eller krølle stoffet. Med motoriserede gardinskinner kan du centralt styre alle gardiner på en gang eller uafhængigt af hinanden. Har du valgt andre løsninger med motor, kan det hele styres fra samme enhed.

Få gode råd om skinner før køb

Vores faguddannede indretningskonsulenter har håndværksmæssige færdigheder og stor forståelse for hvordan gardinskinner i loftet skal hænge og hvad de kan klare af belastning. Vi har et moderne og bredt sortiment, der passer til alle løsninger og vinduer. Uanset hvilken type du vælger, så er det vigtigt at der er taget højde for vægten på gardinet, om det skal motoriseres eller hvor det skal monteres.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]