Bestil et besøg

Bedre arbejdsmiljø og ro med en professionel akustik løsning

Er der for mange forstyrrende elementer i hjemmet eller på kontoret, så kan du forbedre akustikken med Abstracta produkter i rummet. Living Art har mange spændende løsninger til at forbedre dit indeklima og arbejdsmiljø. Det kunne være at fjerne eller isolere støjkilder, få materialer der absorbere lydbølger og dermed dæmper lydniveauet eller find løsninger der optager lyde.

Få et gratis og uforpligtende besøg

- Vi kører på Sjælland
 

Udfyld formularen til højre, fordi:

  • Vi sikrer at dine ønsker bliver indfriet
  • Du får besøg af dygtige rådgivere
  • Vejledning om muligheder
  • Du får altid nyeste produkt i top kvalitet
cta-arrow

 

Forskellige rum kræver individuelle løsninger

Der findes mange begreber indenfor akustik og det har Abstracta styr på. For at forstå nogle af dem, har vi listet et par stykker, der er værd at tage højde for. f.eks. absorption, diffusion og dæmpning.
 

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Abstracta levere et bredt udvalg til akustik

Absorption er, når lyde rammer ydersiden på en flade kan det rette produkt optage lydbølgen og mindske energien. Et godt suppliment til diffusion. Rammer lydbølgen en væg fjerner diffusion ekko’et og skaber gode akustiske oplevelser. Det er godt til lokaler hvor der sidder mange og taler samtidigt. Få en skærm omkring dit arbejdsmiljø eller få en rum deling der dæmper støjen. Ved at afskærme områder i lokalet, mindsker du lydniveauet. Sidder du i storrumskontor med mange kolleger, er dette klart en fordel. Valg af materialer. Gulvskærme, bordskærme, hængende, vægmonteret eller fritstående. Her er det en fordel at anvende akustikløsninger.

Bedre indeklima med akustik

Der findes mange flotte bygninger, men det er ikke altid at akustikken stemmer overens med måden lokalerne bliver anvendt på. Få et bedre indeklima med Abstracta produkter i kantiner, små rum, receptionen, konferencerum, steder med undervisning, gang arealer, arbejdspladser med storrumskontor. Ønsker du flere informationer omkring akustikløsninger fra Abstracta.
Ring 72 20 70 03 eller bestil et uforpligtende besøg.