Vælg en side

Træpersienner

 

Træpersienner efter mål i mange træsorter

Med træpersienner regulerer du lysindfaldet, solstråler og farvebalance i et rum. Du får persienner i et utal af træsorter og prislag. Det er bare at vælge. Det er let at tilpasse træpersienner til ethvert rum.

Det gør, at du kan bruge træpersienner i sammenhæng med en hvilken som helst indretning og stilart. Vi fremstiller træpersiennerne efter behov, mål og farvekombination så de passer perfekt til netop din indretning.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Udvalg af træpersienner

Vores udvalg af træpersienner strækker sig over alle gængse træsorter og bambus – alle i flere farver og prislag. Bændlerne kan også leveres tynde som snore, og begge dele i et bredt udvalg af matchende farver. Hos Living Art rådgiver vi omkring gardinløsninger, måler op og udarbejder tilbud til dig. Efterspørger du en specifik træsort, så tøv ikke med at tage fat i os. Har du bestilt gardinbussen, så får du ofte tilbuddet, inden vi går. Vi står også gerne efterfølgende for monteringen af træpersiennerne.

 

Elegant produceret – Bæredygtig konstruktion

Vælg mellem flere af vores smukke kollektioner af bæredygtige materialer. Lamellerne er fremstillet af naturlige træsorter og tilfører rummet en særlig varme. Det er udelukkende de bedste materialer der er brugt til at fremstille disse smukke træpersienner. Få dem med el-motorer, så du i rum med høje vinduer kan betjene dem. Vælg mellem betjening via en kontakt, fjernbetjening eller din smartphone.

Udvalg af træpersienner

Med et bredt udvalg af træsorter, kan du også dekorere med tekstilbånd i flere farver og mønster. Gardiner er en del af indretningen og derfor er det også vigtigt at du har friheden til selv at sammensætte ud fra dine ønsker. Spørg indretningskonsulenten når du bestiller gardinbussen og hør om muligheder og løsninger. Du kan også ringe på 78 73 77 06.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]