Vælg en side

Butterflygardiner

 

Butterflygardiner fungerer som persienner

Få en skræddersyet løsning til solskærmning. Butterflygardiner er udviklet af Stila og er helt nyt type gardiner der minder om plisségardiner, men fungerer som persienner. Det passer rigtig godt ind i de fleste rum.

Stilas solafskærmning er altid skræddersyet til dine vinduer – og der er kræset for detaljen og er perfekt til den stilfulde indretning.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Persienner i i stofmaterialer

Stilas Butterfly kollektion indeholder smukke farver og naturlige grå toner, der komplementerer enhver smag og stil. Når lamellerne er lukket, ligner Butterfly gardinet plisségardiner og når den er åben giver den samme udsyn som persienner. Lamellerne er produceret i stof og kunst læder og har et eksklusivt look. Butterfly gardinerne er fornuftige i priser.

Ønsker du mere lys i rummet?

Når du indretter med gardiner og solafskærmning i små rum eller lokaler hvor der skal være meget lys, er det vigtigt at tænke igennem hvilket behov du har. Her får du en model, der giver maksimal lysgennemtrængning de er åbne. Du regulerer nemt belysningen, når der skal lukkes ned. Total mørkt bliver det ikke, men de holder meget lys ude. Kom forbi vores showroom i Søborg og prøv dem af.

Se videoen med funktionen

Butterflygardiner ligner almindelige persienner når de er rullet ned og åben og et plisségardin, når gardinet er lukket. Se funktionerne på videoen.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]