Bestil et besøg

Silent Gliss

For Living Art, er Silent Gliss en af de ledende producenter af motoriserede og manuelle gardinsystemer af højeste kvalitet. Sammen med Silent Gliss tilbyder Living Art vores kunder det bedste som findes på markedet af produkter af høj kvalitet, design, avanceret teknik og service.
 
Det startede tilbage i 1952, hvor målet var at lave en lydløs gardinstang. Siden er det blevet til store avancerede solafskærmningsløsninger, indvendig som udvendig. Silent Gliss arbejder med eksklusive rullegardiner, lamelgardiner, panelgardiner, liftgardiner, persienner, mørklægningssystemer, motoriserede løsninger. Gennem årene har Silent Gliss fået et tæt samarbejde med arkitekter for deres innovative tilgang til opgaven og deres teknisk høje niveau. Silent Gliss er bedst på marked indenfor solafskærmning.

Få besøg af vores professionelle gardindekoratører

(Vi er landsdækkende)

Udfyld formularen til højre, fordi:

  • Vi sikrer at dine ønsker bliver indfriet
  • Du får besøg af dygtige rådgivere
  • Opmåling og rådgivning er GRATIS
  • Du får altid nyeste design i top kvalitet
cta-arrow

 

Meget mere end bare et gardin

Få grundig rådgivning før køb af Wave. Living Art kombinerer gode håndværkskvaliteter med utallige designs og dimensioner. Vi har et moderne og bredt sortiment af stoffer og gardin-typer som passer til alle opgaver, store som små.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes