Spar på varmeregningen med energibesparende gardiner
Vidste du, at gardiner og solafskærmning kan gøre en stor forskel for jeres indeklima? Uanset om det gælder stof gardiner eller solafskærmning, så får du en løsning der passer til disse udfordringer. Vores professionelle rådgivere vil rådgive dig om hvilke gardiner der giver bedre indeklima. Er behovet akustik, mørklægning, luftrensning eller rumdeling. Living Art er leveringsdygtige i alle produkter.

Duette energigardiner fra Luxaflex
Duette energigardiner, er plisségardiner med dobbelt lag stof, der holder på varmen om vinteren og absorberer solens stråler om sommeren, så lokalerne bliver bedre tempereret. Duette plissé fra Luxaflex gardiner passer til alle slags vinduer, har masser af betjeningsfunktioner, som her vist Smart Cord®, De kan også fjernstyres med motor hvilket gør det nemmere at håndtere flere gardiner på en gang ved flere vinduer. Få mere at vide omkring effekten på miljørigtige gardiner og hvordan de kan forbedre trivslen i jeres lokaler. Enkle gardiner der renser luften.

Stofgardiner med særlige evner
Gardiner og solafskærmning er en vigtig del af indretningen. Ved det rigtige valg sikre du et bedre indeklima der mindsker sygefraværet, gavner indlæring og arbejdsglæden.

For flere tiltag i forhold til et sundt og hensigtsmæssigt indeklima kig forbi Constructas ingeniør- og arkitektrådgivning.

Intelligente gardiner kan afhjælpe:
– Skiftende temperatur kan løses med enkle gardiner
– Lysforholdene er ofte en udfordring ved undervisning, i institutioner eller på kontoret. F.eks. kan mørklægningsgardiner gøre en stor forskel i klasselokalerne.
– Forbedret luftkvalitet spiller en stor rolle for at undgå hovedpine og ildelugtende madpakker. Et særligt tekstil med katalytisk effekt, kan løse udfordringen.
– Dårlig akustik ødelægger arbejdsglæde og koncentration og kan f.eks. forbedres med gardiner.
– Brandhæmmede gardiner sinker ilden i at brede sig og er uhyre vigtigt i institutioner, på skoler og kontorer.

Kontakt Living Art hvis du vil høre mere om intelligente gardiner. Ring på 72 20 70 03.