Gardinbussen

Markise med motor

Få 30% rabat
til 31. maj 2017

Vi fejrer de første 30 år i Living Art, med et supertilbud til dig. Få en Comfort markise med motor og spar 30% på regningen. Både dug og stel er af høj kvalitet og med 5 års garanti. Bestil et uforpligtende besøg af vores dygtige markise konsulent allerede i dag og hør mere om mulighederne. (Dette er et særtilbud og kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller rabataftaler)
En markise med motor er den nemmeste måde at skærme mod sol og regn. Med en fjernbetjening styrer du let hvor meget eller hvor lidt markisen skal være rullet ud. Motoren kan også være knyttet til en automatisk føler, der selv registrerer om markisen skal være rullet ud eller ind. Har du en smartphone eller iPad, kan du via en App rulle markisen ud, tænde/slukke lys og varmelampe.
bestil-gardinbussen

Få besøg af MARKISE EKSPERTEN på Sjælland

Udfyld formularen på siden, fordi...

Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får gode fif og ideer til funktioner
Du får besøg af dygtige rådgivere

Markise med motor - den elegante løsning når det skal være komfortabelt. Vælg f. eks. om du vil have en markise med børster, der renser markisens materiale for det værste snavs når den bliver rullet ind. Nogle typer markise har også en tagrende i for-bommen, så regnvandet bliver ledt ud til siden, i stedet for at løbe ned foran din udsigt.

Motoriserede markiser med muligheder

En Markise er ikke bare en markise. Når du vælger en motoriseret løsning, får du adgang til flere muligheder og giver dig ekstra værdi til udelivet. Det mest almindelige tilvalg er fjernbetjeningen. Her har du mulighed for, at koble flere tilbehør på. F.eks. vil du kunne tænde og slukke LED belysningen, køre rullegardinet ned fra bommen eller tænde for terrassevarmeren. Markiser er delt op i klasser alt afhængig af vindstabilitet hvor kl. 3 er højst.

Har du brug for en stærk markise et sted hvor det blæser meget, skal du kigge efter hvilken klasse der passer bedst. Naturligvis bliver du guidet af vores professionelle markise-eksperter, for vi sikre altid, at du tager det rigtige valg og bliver rådgivet omkring de mange muligheder. Ring 72 20 70 03 og hør mere.

Vindsensor til din markise

Facadesensor til markiser

Det blæser ofte i Danmark og har man en markise, så er det en fordel at få en facadesensor til at føle vinden. Den måler vindhastigheden og blæser det for meget, så ruller den automatisk markisen ind. Denne facadesensor til markiser er trådløs og placeres strategisk i forhold til markisen. Den har ikke noget kabel og den sender et signal til den motoriserede markise hvis det blæser for kraftigt. Den passer også til udvendig persienner og screens.

Vindsensor til markiser fra Somfy fås hos Living Art

Vindsensor påsat markisen

Et alternativ til facadesensoren er denne vindsensor. Vindsensoren sidder direkte på markisen og mærker viberationerne. Er udsvingningerne for kraftige, ruller markisen ind. Vindfølsomheden justeres direkte på produktet eller via en fjernbetjening, alt afhængig af hvilken type der anvendes.

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Robuste Markiser

Alle markiser er udført i holdbar kvalitet med et stort udvalg i farver og mønstre. Markise-specialisten har prøver med, så du får de bedste muligheder for at vælge det rigtige. En markise med motor kan leveres i bredder op til 12 meter.

Har du behov for solafskærmning bredere end det, så kontakt os og hør, hvilke muligheder der er. Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores showroom i Søborg, hvor vi har prøver på alle vores markiser.