Gardinbussen »
Trustpilot

Markise med motor – Gratis fjernbetjening

En markise med motor er den nemmeste måde at skærme mod sol og regn. Med en fjernbetjening styrer du let hvor meget eller hvor lidt markisen skal være rullet ud. Motoren kan også være knyttet til en automatisk føler, der selv registrerer om markisen skal være rullet ud eller ind.

Markise med motor - den elegante løsning når det skal være komfortabelt. Vælg f. eks. om du vil have en markise med børster, der renser markisens materiale for det værste snavs når den bliver rullet ind. Nogle typer markise har også en tagrende i for-bommen, så regnvandet bliver ledt ud til siden, i stedet for at løbe ned foran din udsigt.

Få besøg af vores professionelle
gardindekoratører på Sjælland

Udfyld formularen på siden, fordi...

Vi sikrer at dine ønsker indfries
Du får besøg af dygtige rådgivere
Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får kvalitet og det nyeste design
bestil-gardinbussen

Motoriserede markiser med muligheder

En Markise er ikke bare en markise. Når du vælger en motoriseret løsning, får du adgang til flere muligheder og giver dig ekstra værdi til udelivet. Det mest almindelige tilvalg er fjernbetjeningen. Her har du mulighed for, at koble flere tilbehør på. F.eks. vil du kunne tænde og slukke LED belysningen, køre rullegardinet ned fra bommen eller tænde for terrassevarmeren. Markiser er delt op i klasser alt afhængig af vindstabilitet hvor kl. 3 er højst.

Har du brug for en stærk markise et sted hvor det blæser meget, skal du kigge eller hvilken klasse der passer bedst. Naturligvis bliver du guidet af vores professionelle markise-eksperter, for vi sikre altid, at du tager det rigtige valg og bliver rådgivet omkring de mange muligheder. Ring 72 20 70 03 og hør mere.

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Robuste Markiser

Alle markiser er udført i holdbar kvalitet med et stort udvalg i farver og mønstre. Markise-specialisten har prøver med, så du får de bedste muligheder for at vælge det rigtige. En markise med motor kan leveres i bredder op til 12 meter.

Har du behov for solafskærmning bredere end det, så kontakt os og hør, hvilke muligheder der er. Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores showroom i Søborg, hvor vi har prøver på alle vores markiser.