Gardinbussen »
Trustpilot

Få Acrimo produkter til udvendig solafskærmning

Acrimo's produkter er kvalitet, når det er bedst. Det gælder alt lige fra valg af materialer, flotte udformninger til gennemprøvede funktioner og skræddersyede løsninger. Gennem Living Art får du et bredt udvalg af terrassemarkise (knækarmsmarkiser), faldarmsmarkiser, facadepersienner, screens rullegardiner, fast monteret solskærm på væg og læskærme.
 
acrimo-logo Du får Acrimo markiser og screens med automatisk regulering med motor, fjern- eller kontaktbetjening, sol- og vindfølere, samt automatiserede styring med Tahoma fra Somfy.
Alt sammen styret fra iPhone eller iPad.

Få besøg af vores professionelle gardinstylister på Sjælland

Udfyld formularen på siden, fordi...

» Du får besøg af dygtige rådgivere
» Opmåling og rådgivning er GRATIS
» Du får kvalitet og det nyeste design
bestil-gardinbussen

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Høj kvalitets markiser og solafskærmning

Acrimo er et dansk firma og har mere end 60 års erfaring med at producere moderne og klassiske løsninger til udvendig solafskærmning. Du får robuste kvalitets markiser, screens, Facadepersienner og læskærme der er skræddersyet ned til mindste detalje. Acrimo er 100% dansk og har professionelle Knækarmsmarkiser er typisk den type af markise du får sat op ved terrasser, butiksfacader, cafeer eller på en altan. Markisen kan monteres med motor, rullegardin, belysning, vindføler og varmelampe.