Vælg en side

Få flotte puder og plaider i god kvalitet

Puder og plaider er med til at fuldende looket i stuen, i soveværelset eller hvor de passer ind i din bolig

Tilbehør

 

GARDINSTÆNGER TIL ENHVER STIL

Living Art har gardinstænger der kan løse opgaven uanset om det er et minimalistisk look med enkle, neutrale farver og kølige metaller man søger, eller et mere klassisk, luksuriøst udtryk med varme farver og gyldne metaller.

Alle vores stænger er af høj designkvalitet, med flot finish og med et stort udvalg af tilbehør.

Vores faguddannede konsulenter har håndværksmæssige færdigheder og stor forståelse for hvordan gardinskinner skal hænge og hvad de kan klare af belastning.

Uanset hvilken type du vælger, så er det vigtigt at der er taget højde for vægten på gardinet, om det skal motoriseres eller hvor det skal monteres.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


Stofgardiner i stuen

Slider med forskellige kundecases

01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Få gode råd om stænger før køb

Her er modeller i messing, guld, aluminium, bruneret, børstet stål og træ. Alle gardinringene matcher den stang du vælger.

Både SilentGliss, Aluproff og især Houlés har et stort sortiment af modeller, ende stykker og knopper, så kan du lide at kredse for detaljerne, har vi løsningen

Gardiner og de funktionelle gardinstænger er to ting der unægteligt hænger sammen. Kunsten er at finde den model, der falder ind med interiøret, indretningen, stilen og farver. Alle stænger bestilles efter præcise mål, for det gælder om at tilpasse dem i forhold til jeres vinduer.

Living Art tilbyder som sagt gardinstænger i mange forskellige udformninger. De stilrene, diskrete og dem der egner sig til de fleste gardiner. De fås i mange farver, hvide eller sorte, materialer af træ, stål, blanke eller børstet aluminium med smukke afslutninger og endeknopper.

Book et møde og kom ind og se vores showroom i Søborg. Her har vi udstillet nogle af de flotteste modeller.

Få det bedste ud af JERES GARDINER

Gardinerne i dit vindue handler om mere end blot at skabe lys, skygge eller mørke. De skal også hænge i stænger der passer til resten af indretningen. Det er vigtigt gennem vores rådgivning, at finde den rette løsning der passer til gardinerne så de forener harmoni og stemning. Tag stilling til ved valg af stænger, hvilken stemning du vil skabe i rummet, skal det være enkelt, romantisk eller bare praktisk.

Få bukket gardinskinner

Hvorfor skal en gardinskinne være lige? Det er selvfølgelig oplagt at de følger vinduet. Men har du en karnap der buer og gerne vil have gardiner, så er det muligt at få bukkede gardinskinner der følger vinduet. Det er også oplagt at bruge gardiner til rumdeling og lade gardinerne følge anderledes buer.

Gardinskinner med motor

Der er mange fordele ved den elektriske gardinskinner. De har en stille og smidig funktion, justerbar hastighed, de kan bukkes og valses efter dit ønske og så har de en stærk motor. Med motor kan du betjene fra en fjernbetjening, en knap på væggen eller din smartphone. Du undgår at trække skævt eller krølle stoffet. Med motoriserede gardinskinner kan du centralt styre alle gardiner på en gang eller uafhængigt af hinanden. Har du valgt andre løsninger med motor, kan det hele styres fra samme enhed.

SMART HOME OG LED

Hvis vores motoriserede gardinskinner kombineres med Somfy Tahoma boksen kan man styre gardinerne med stemmen, via smartphone, tablet eller smartwatch.

Profil med LED lys

Ved brugen af Aluproffs innovative LED lys til gardinskinner, gives et smukt lysnedfald på gardinstoffet, kan styres via telefonen og fungere som energivenligt natlys.
LED lyset kan tilføjes flere af vores gardinskinner, og som den eneste i verden er vores nye Piet Hein superellipse gardinskinne skabt til at få LED integreret.

Bæredygtige gardinskinner

CIRCAL skinnerne fra Aluproff er Danmarks første bæredygtige gardinskinner, lavet af en ny type aluminium, som består af minimum 75% genanvendt forbrugerskrot, med et rekordlavt CO2-aftryk. Skinnerne har et enkelt, minimalistisk udtryk og er lette og lydløse at anvende. 2001 CIRCAL kommer i standardfarven Hvid, men kan leveres i alle RAL farver efter ønske. Skinnen egner sig til lette gardiner. 2005 CIRCAL fås i 12 forskellige lakfarver med farvekoordineret tilbehør. Denne skinne kan bruges til mellemtunge gardiner. Begge skinnerne kommer med en dansk, miljøcertificeret pulverlakering.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]