Gardinbussen

Foldegardiner 

Foldegardiner er tidsløs stil. De er med til at give rummet en helhed, når du indretter med gardiner. Foldegardinerne sys efter dit eget stofvalg og den ønskede stil. Living Art gør det muligt at tilpasse et gardin med stort set alle stoftyper, så det passer til almindelige vinduesflader, skråvinduer, ovenlysvinduer og buede vinduer.

 

Hos Living Art kan du få foldegardiner:

  • efter mål
  • skræddersyet efter dit valg af stof i alverdens farver og mønstre
  • fra de populære brands og designere
  • til alle typer vinduer
  • der er mørklæggende, almindeligt dækkende, semi-transparente og transparente 
  • der er vaskbare

 

Når du vælger stofkvaliteten, skal du samtidig overveje, hvor meget lys der må komme ind, eller om gardinerne skal mørklægge rummet. Når du får besøg af gardinstylisten, hjælper de med at finde frem til den rette løsning. Husk, at besøget er både gratis og uforpligtende.

 

Foldegardiner er med til at skabe et hyggeligt og elegant udtryk, der forenkler det brede udvalg af typer af stof. Hvad passer ind i din stil? Skal det være transparent, semi-transparent, tæt og mørklæggende, ønsker du gardiner med masser af farver og mønster, så er det med i gardinbussen. Living Art har 1000-vis af stofprøver fra førende leverandører, så bestil et uforpligtende besøg og få særlig præsentation af foldegardiner, der passer til netop dit hjem.

bestil-gardinbussen

Få besøg af GARDINBUSSEN

Udfyld formularen på siden, fordi...

Vi kører på hele Sjælland
Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får kvalitet og det nyeste design
Du får besøg af dygtige rådgivere
Bestil et besøg

Få foldegardiner, der nemt kan vaskes

Når du vælger gardinstof hos Living Art har du mulighed for at vælge en passende kvalitet til foldegardiner, du kan vaske selv. Foldegardinet er monteret på en måde, så du let kan afmontere stoffet og vaske dem i en almindelig vaskemaskine. Naturligvis skal du tage højde for, om det er stof, der kryber eller mister sin form. Når du får uforpligtende besøg af gardinstylisten gennemgår I de stoftyper, der passer bedst til dit behov.

Foldegardiner holder længere, når de kan vaskes, end de billige gardiner, hvor du ikke kan afmontere stoffet. Mange foldegardiner har den mangel, at de ikke kan vaskes, fordi stoffet er fastmonteret på tværpinde, hvilket gør det umuligt at afmontere og lægge i vaskemaskinen. Vores stofleverandører gør rigtig meget ud af oplyse om, hvordan gardinstoffet er sammensat, og hvordan det kan vaskes.

 

Er du til praktisk gardinløsninger, du selv kan vaske, er foldegardiner en god løsning.

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Foldegardiner, et godt valg

Uanset om du er til det minimalistiske eller det mere farverige, får du en fantastisk mulighed til frit at vælge stof til foldegardiner. Kvaliteten på foldegardinet er afgørende for om du for eksempel kan vaske dem. Hos Living Art har du mulighed for at vælge et foldegardin hvor du let kan afmontere stof og snore, for vask eller rens. Foldegardiner til blød og afslappet stemning i dit hjem. Har du helt almindelige vinduer, så er foldegardinet en rigtig god løsning til solafskærmning.

Gardiner er en stor del af din indretning

Foldegardiner giver en blød og dekorativ indramning af dit vindue, og bidrager til harmonien i dit hjem. Living Art syer gardiner, så de passer præcist til dine vinduer. Du vælger stoffet så det passer med dine krav til lysindfald, og om det skal matche eller stå i kontrast til farverne i resten af rummet. Få et foldegardin, der passer perfekt til dine vinduer og dine rum. Foldegardiner fungerer i alle typer indretning og effekten afhænger helt af, hvilket design du vælger til stoffet. Med foldegardiner, får du frit valg af stof, farver, mønstre og Living Art syer gardinerne efter mål og evt. opsætning af vores dygtige montører.

Vælg stof der passer til indretningen

Foldegardiner er en smuk gardinløsning, som danner en elegant indramning om dine vinduer. Foldegardiner kan fås i alle stoftyper og -tykkelser, og vi kan desuden fremstille dine foldegardiner, så de er i de rigtige mål. Dog egner foldegardiner sig bedst til mindre og mellem vinduespartier. Denne type af gardiner kan være med til at skabe den rette stemning i dit hjem, og du kan både vælge at peppe stuen op med farverige mønstre eller sætte fokus på ro og hygge i et mere nedtonet udtryk. Mange foldegardiner har endvidere den unikke fordel, at de kan tages ned og vaskes. På denne måde vil de holde sig pænere i længere tid og altid fremstå som nye. Foldegardiner kan fås i tykt stof, hvor der mørklægges fuldstændigt for solen, eller i tyndt stof, som tillader en smule lysindfald, hvilket kan give et utroligt smukt lys og en hyggelig stemning. Uanset hvad dine ønsker og behov er, har vi foldegardinet til dig.