Bestil et besøg

Foldegardiner

Foldegardiner er tidsløs stil. De er med til at give rummet en helhed, når du indretter med gardiner. Foldegardinerne sys efter dit eget stofvalg og den ønskede stil. Living Art gør det muligt at tilpasse et gardin med stort set alle stoftyper, så det passer til almindelige vinduesflader, skråvinduer, ovenlysvinduer og buede vinduer.

Skab hyggen med foldegardiner

Foldegardiner er med til at skabe et hyggeligt og elegant udtryk, der forenkler det brede udvalg af typer af stof. Hvad passer ind i din stil? Skal det være transparent, semi-transparent, tæt og mørklæggende, ønsker du gardiner med masser af farver og mønster, så er det med i gardinbussen. Living Art har 1000-vis af stofprøver fra førende leverandører, så bestil et uforpligtende besøg og få særlig præsentation af foldegardiner, der passer til netop dit hjem.

Hvide foldegardiner

Hos Living Art kan du få foldegardiner:

  • efter mål
  • skræddersyet efter dit valg af stof i alverdens farver og mønstre
  • fra de populære brands og designere
  • til alle typer vinduer
  • der er mørklæggende, almindeligt dækkende, semi-transparente og transparente
  • der er vaskbare

 

Når du vælger stofkvaliteten, skal du samtidig overveje, hvor meget lys der må komme ind, eller om gardinerne skal mørklægge rummet. Når du får besøg af gardinstylisten, hjælper de med at finde frem til den rette løsning. Husk, at besøget er både gratis og uforpligtende.

Få foldegardiner, der nemt kan vaskes

Når du vælger gardinstof hos Living Art har du mulighed for at vælge en passende kvalitet til foldegardiner, du kan vaske selv. Foldegardinet er monteret på en måde, så du let kan afmontere stoffet og vaske dem i en almindelig vaskemaskine. Naturligvis skal du tage højde for, om det er stof, der kryber eller mister sin form. Når du får uforpligtende besøg af gardinstylisten gennemgår I de stoftyper, der passer bedst til dit behov.

Foldegardiner holder længere, når de kan vaskes, end de billige gardiner, hvor du ikke kan afmontere stoffet. Mange foldegardiner har den mangel, at de ikke kan vaskes, fordi stoffet er fastmonteret på tværpinde, hvilket gør det umuligt at afmontere og lægge i vaskemaskinen. Vores stofleverandører gør rigtig meget ud af oplyse om, hvordan gardinstoffet er sammensat, og hvordan det kan vaskes.

 

Er du til praktisk gardinløsninger, du selv kan vaske, er foldegardiner en god løsning.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes