Trivsel på arbejdspladserne handler om at medarbejdere og deres kunder befinder sig i et sundt indeklima. Sundhed er nøglen til succes. Det mindsker sygefraværet, øger produktiviteten og styrker udviklingen. Det er hurtigt og relativt billigt at forbedre indeklimaet mærkbart.

Måske skal der kun små justeringer til?
Temperatur. Varme og kulde forhold spiller en væsentlig rolle og kan give store udfordringer. Det kan løses enkelt med de rigtige gardiner og solafskærmning.

Lysforhold. Sollys er ofte skyld i, at det er svært at læse indhold på skærmen eller se tydeligt på smartboards i eksempelvis mødelokaler.En effektiv mørklægningsløsning kan gøre forskellen.

Luftkvalitet. Lugtgener fra f.eks. fugtigt tøj, uvaskede tæpper og gamle gardiner kan elimineres via nye gardiner med katalytisk effekt.

Lydforhold. Dårlig akustik forringer arbejdsglæde og mindsker koncentration. Helt enkle akustikpaneler kan fjerne de atmosfæriske gener.

En grundig gennemgang
Living Art tilbyder at gå gennem jeres lokaler og komme med forslag til indeklimaet på de nævnte områder. Dette rådgivningstilbud er et udtryk for, at vi med vores ekspertise ønsker at bidrage til et optimalt arbejdsmiljø for virksomhedens medarbejdere. Virksomheden får en professionel rådgiver til at analysere alle lokaler med indvendig og udvendig solafskærmning, hvorefter vi sammen gennemgår rapporten detaljeret. Rapporten vil påpege eventuelle fejl og mangler ved virksomhedens solafskærmning, og angive hvor alvorligt det enkelte problem er.

Erfaringsmæssigt skal der oftekun småreperationer og mindreanskaffelser til forat gøre materiellet funktionelt igen. Ud over en forbedring af indeklimaet, kan rapporten føre til besparelser på varmeudgifterne ved at påpege områder der kan energioptimeres. I alle tilfælde giver tilstandsrapporten et nyttigt overblik.

Ønsker du flere informationer om hvordan vi arbejder, så ring direkte på 72 20 70 03.