Bestil et besøg

Professionel rådgivning om solafskærmning, gardiner og akustikløsninger

Er du erhvervsindretter, arkitekt eller entreprenør, bør du få en præsentation af vores erfarne gardinstylister om miljøvenlige gardiner, solafskærmning indvendig og udvendig, akustik og afpassede tæpper.

Indretning med gardiner

Bestil et gratis og uforpligtende besøg.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Kom godt fra start med gratis rådgivning

Det er vigtigt for det endelige resultat, at du kommer godt fra start. Derfor tilbyder vi altid gratis rådgivning, så vi allerede på et tidligt tidspunkt kan definere det faktiske behov. Et tæt samarbejde er derfor vigtigt, for at finde den bedst mulige løsning for dit hjem eller virksomhed. Alt arbejde udføres med omtanke - uanset om der er tale om projektbygning til private hjem, en institution eller en virksomhed.

Kontakt os

Gratis opmåling af gardiner
Energigardiner

Vidste du at der findes gardiner, hvor du kan spare på varmeregningen?

Duette energigardiner er unikke og markedets stærkeste produkt. Isoleringseffekten hjælper til at holde varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Den særlige isoleringsevne kommer fra luftlommer, der opstår mellem to lag stof i de dobbelte plisségardiner. det gør det til energibesparende gardiner.

energigardiner

Hvilke gardiner vil du vælge?

Når du skal have nye gardiner, kan du altid få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.
Vores fagfolk har flotte løsninger til alle former for vinduer, de rådgiver dig og har bussen fyldt med nye og inspirerende prøver. De vil vejlede dig i dit valg af gardiner. Skal du også have malet vægge, er det en rigtig god ide at vælge gardiner først, så kan maleren tone vægfarven, så du får det perfekte match.

Se flere gardiner

Gardiner til erhverv
Gardinstylisten farver og prøver

Erfaring med store projekter

Living Art har mange års erfaring med store projekter, for ofte starter tilbudsgivningen inden bygningen står klar. Træk på vores ekspertise omkring løsninger. Der er mange forhold der spiller sig ind ved projektering.

  • Produkt valg
  • Funktionalitet og betjening
  • Farveløsninger
  • Lys- og varmeforhold (Nord, syd, øst, vest)

Kontakt os