Bestil gardinbussen

Professionel rådgivning om solafskærmning, gardiner og akustikløsninger

Er du erhvervsindretter, arkitekt eller entreprenør, bør du få en præsentation af vores erfarne gardinstylister om miljøvenlige gardiner, solafskærmning indvendig og udvendig, akustik og afpassede tæpper.

Erfaring med store projekter

Living Art har mange års erfaring med store projekter, for ofte starter tilbudsgivningen inden bygningen står klar. Det bedst mulige arbejdsforhold opstår, når du som kunde kan trække på vores ekspertise omkring muligheder og hvad der kan lade sig gøre.

Der er mange forhold der spiller sig ind ved projektering.

  • Produkt valg
  • Funktionalitet
  • Farveløsninger
  • Automatisering og betjening
  • Vindstabilitet
  • Lys- og varmeforhold (Nord, syd, øst, vest)

Kom godt fra start med gratis rådgivning

Det er vigtigt for det endelige resultat, at du kommer godt fra start. Derfor tilbyder vi altid gratis rådgivning, så vi allerede på et tidligt tidspunkt kan definere det faktiske behov.
 
Vi mener, at det er afgørende at integrere gardiner og solafskærmning som en del af indretningen. Det skal udføres med omtanke - uanset om der er tale om projektbygning til private hjem, en institution eller en virksomhed.
 
Et tæt samarbejde er derfor vigtigt, for at finde den bedst mulige løsning for dit hjem eller virksomhed.

Få et gratis og uforpligtende besøg. Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

 

Skal dine nye gardiner holde længere?

Vask af gardiner / gardinvask
Spar penge og få bedre indeklima med rene gardiner.
Ved jævnlig gardinvask og vedligehold af dine gardiner, forlænges gardinernes levetid og indeklimaet forbedres markant i både dit hjem og på dit arbejde.
Har du købt gardiner hos Living Art, kan vi altid oplyse hvordan de bør vaskes.

Til virksomheder tilbyder vi at nedtage, vaske og montere dine gardiner med faste intervaller, altid udført af vores faguddannede gardinmontører.
Kontakt os her på siden, for uforpligtende tilbud på gardinvask.
 
Læs mere om vedligeholdelse

 

 

 

Hvilke gardiner vil du vælge?

Når du skal have nye gardiner, kan du altid få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.
Vores fagfolk har flotte løsninger til alle former for vinduer, de rådgiver dig og har bussen fyldt med nye og inspirerende prøver. De vil vejlede dig i dit valg af gardiner. Skal du også have malet vægge, er det en rigtig god ide at vælge gardiner først, så kan maleren tone vægfarven, så du får det perfekte match.
 
Har du bestilt gardiner hos Living Art, kan du altid låne en stofprøve. Kontakt os her på siden, for uforpligtende tilbud.
 
Læs mere om gardiner

 

Vidste du at der findes gardiner, der kan hjælpe dig med at spare på varmeregningen?

Duette energigardiner er unikt og blandt markedets mest energieffektive. Isoleringseffekten i Duette hjælper til at holde varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Den særlige isoleringsevne kommer fra de luftlommer, som opstår mellem de to væv i det dobbelte plisségardin, der gør det til et energibesparende gardin.
 
Vælg mellem mere end 100 dessiner, kombiner strukturer, farver, gennemsigtigheden og få det gardin der passer bedst til dit hjem.
 
Læs mere om energi gardiner