Vælg en side

Butterflygardiner og træpersienner

Vi har fået et helt nyt og meget spændende produkt på persienner med stoflameller fra Stila. En såkaldt Butterfly persienne der er specialfremstillet. Den består af foldede stofpaneler hvor folden sidder på den indvendige side af persiennen. Når persiennen rulles ned ligner den til forveksling almindelig persienner, men hvor de foldede lameller kan udvides, ligesom en sommerfugl udfolder sine vinger. Du får derfor både mulighed for at lukke af og give fred til privatlivet og samtidigt have frit udsigt. Lamellerne har en bredde på 50 mm. og stoffet findes i mange forskellige farver og kvalitet.

Butterflygardiner er nyt i gardin-verdenen

Persiennerne giver et behageligt indeklima og den rette mængde lys – Det er hverken for meget eller for lidt. Den ny type af gardiner giver rummet det smukkeste lysindfald. Selv om der findes mørke stoftyper, kan det ikke mørklægge helt.

Træpersienner får nyt liv

Vi har udvidet sortimentet af træpersienner med nye typer der kan klare bredde vinduer og til fornuftige priser. Træpersiennerne fås i flere træsorter og med bredde stigebånd. De er udelukkende lavet af ægte træ, og med et stort udvalg af træsorter kan du vælge netop den, der passer din indretning bedst. Du kan også vælge mellem flere stilsikre farver af malet træ eller bæredygtig og naturlig bambus. Den høje kvalitet i vores træpersienner sikrer, at de forbliver smukke i mange år. Selv om træpersienner har eksisteret i mange år, har de fået nyt liv. Forespørgsler på naturlige produkter går aldrig af mode og med forbedret låsesystem gør disse persienner til de stærkeste på marked.

Både træpersienner og Butterflygardiner er perfekte til et stilfuldt interiør. Stilas solafskærmning er altid skræddersyet til dine vinduer – og med sans for detaljen.

Se flere billeder af Butterflygardiner til inspiration. Der er mange anvendelsesmuligheder, men ønsker du 100% mørklægning skal du vælge et andet produkt.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret