Bestil et besøg

Løse Egetæpper du selv designer

Få dit tæppe præcist som du ønsker. Der er stort set ingen grænser for, hvilken form Egetæpper kan producere. Egetæpper har mange års erfaring i at skabe et slidstærkt og miljøvenligt tæppe. Du får adgang til gulvtæpper i et væld af mønstre, farver og former for der er ikke noget bedre end tæpper der passer ind i interiør og stil.
 

Akustik løsning med tæpper

Tekstiler på gulvet giver god akustik, for udover at tæpper skaber hygge i hjemmet, sætter de også en dæmper for lydbølger og sikre et behageligt miljø. Løse tæpper på skridsikkert underlag, er med til at hindre ulykker på hårde gulve, hvor tæpper har en blød belægning på bagsiden og sørger for at afværge fald.

Få besøg af vores professionelle gardindekoratører

- Vi kører på Sjælland
 

Udfyld formularen til højre, fordi:

  • Vi sikrer at dine ønsker bliver indfriet
  • Du får besøg af dygtige rådgivere
  • Opmåling og rådgivning er GRATIS
  • Du får altid nyeste design i top kvalitet
cta-arrow
dansk-indeklima-maerke

Er du i tvivl om, hvilket tæppe du skal vælge?

Gå efter gulvtæpper, der er godkendt med Dansk Indeklima Mærkning, så sikre du at der er stillet krav til kvaliteten. Det er Dansk teknologisk Institut, der står bag mærkningsordningen og de stiller store krav til bl.a. påvirkning af luftkvaliteten i indeklimaet.
 

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Valg af tæppe

Valg af løse tæpper er naturligvis individuelt og afhænger af hvad øjnene ser. Du kan få afdæmpede tæpper, løse tæpper med markante farver og mønstre og tæpper der skaber kontrast til indretningen. Uanset hvilken form, farve og mønster, du er til, vil tæpperne altid være med til at give liv og atmosfære i rummene.

Hos Living Art anbefaler vi at du vælger løse tæppe efter rummets form og størrelse. F.eks. passer bløde tæpper med lang luv ind i soveværelset og hvor tæpper til stuen og andre rum er bedst med kort luv.
Ønsker du mere inspiration omkring løse tæpper, så ring 72 20 70 03 eller besøg vores showroom i Søborg.