Vælg en side

Gardinløsninger til VELUX ovenlysvinduer

 

Hold varmen uden med markiser på VELUX ovenlysvinduer og sov bedre med mørklægningsgardiner.

Skal der mønster og farver på gardinerne er der mulighed for det. VELUX ovenlysvinduer er de mest sikre vinduer i verden og de har udviklet gardiner og markiser der passer præcist til deres vinduer. Det eneste du behøver, er et nummer, der står på rammen

På deres hjemmesiden finder du et vel af muligheder. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 78 73 77 06.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Færdige gardinløsninger

Hos Living Art får du et bredt udvalg af ovenlys gardinløsninger. Vi har spændende gardiner til private og erhverv. Vi kommer og måler op til gardiner og markiser og giver tilbud. VELUX ovenlysvinduer har gjort det let for kunden. Hvert vindue har et nummer, så her behøver vi ikke måle op. Vi kommer alligevel med gardinbussen, for oftest er der flere vinduer i huset der ikke er skrå og her skal vi matche den samme type som de rullegardiner, plisségardiner, persienner fra VELUX.

VELUX markiser

Ønsker du at skærme af for solen ude fra, så er VELUX markiser fantastisk til at blokere for solens stråler. Markisen tager de værste stråler inden de rammer ruden, hvilket reducerer opvarmningen i rummet med op til 70%. Det giver et meget mere behagelig indeklima og når markisen er gennemsigtig, mister du ikke udsigten på de dejlige solskinsdage.

Sådan får du gardiner til VELUX ovenlysvinduer

Velux er kendt verden over for sin enkelthed og lette tilpasning til deres egne vinduer. Gennem Living Art får du en bred vifte af muligheder, både til mørklægning, solafskærmning og forskellige modeller. Living Art forhandler VELUX som du finder i showroom’et og indretningsarkitekten har prøver med i gardinbussen, når du får besøg til opmåling.

Stort udvalg til VELUX ovenlysvinduer

Der er lidt for enhver smag. Der findes ensfarvede rullegardiner og mørklægningsrullegardiner. Du kan få VELUX plisségardin på wire, der kan trækkes for, nede fra, oppe fra eller fra midten. Spørg om flere funktioner når du bestiller et besøg af gardinbussen og se udvalget af VELUX solafskærmning hjemme hos dig selv.
Når Living Art kommer på besøg måler gardindekoratøren op for dig, og giver et uforpligtende tilbud. Du får de bedst mulige betingelser for at tage det rigtige valg når du skal have nye VELUX gardiner til hjemmet.

Gardiner til børneværelset

VELUX & Disney mørklægningsgardiner sikrer 100% nattestemning på få sekunder. Det betyder et perfekt sovemiljø for børnene i sommermånederne, hvor de lange aftener og lyse nætter gør det ekstra svært at falde til ro. Vælg mellem de mange søde motiver og sjove farver. Når du bestiller gardinbussen, kommer indretningsarkitekten og hjælper med at finde det der passer bedst til resten at rummet.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]