Vælg en side

Showroom med stil og kreativitet

Gør dit hjem til din personlige drømmebolig. “Et af Danmarks førende gardin-og solafskærmningsfirmaer åbner New Yorker inspireret showroom i Søborg, skriver Berlingske i Livsstil den 7. oktober 2016.
Det smukke og enorme lokale bliver et mekka af lækre løsninger til private og erhverv. Om du ønsker kreative og funktionelle løsninger, har gardinstylisten et hav af muligheder.

Gardiner er det nye sort

Vi er meget stolte over at kunne præsentere vores produkter i større lokaler, hvor der er plads til at vise hvordan de virker. I november åbner vi dørene op til et helt nyt showroom. Vi har ansat nogle dygtige stylister, der hjælper kunderne med at vælge præcis de indretningsløsninger, de drømmer om.” For gardiner er ikke bare gardiner. Hos Living Art taler vi om, at hvert rum har sin egen identitet og fortjener hvert sit unikke udtryk og funktion. Som boligejer kan det ofte være en svær opgave, hvis man selv skal pifte boligen op – netop derfor tilbyder Living Art hjemmebesøg af gardinbussen med professionelle rådgivere og stylister. Ja, du hørte rigtigt! Straks er drømmen om den ideelle bolig et skridt tættere på!

Masser af inspiration

Idet at vi udvider vores showroom, bliver det også mere overskueligt, at se prøver fra alle vores leverandører. Vi har bl.a. solafskærmning fra Luxaflex, Kvadrat, Woodnotes, Color & Co, Silent Gliss og Stila. Tekstilerne kommer fra ADO, Baumann, Deploeg, Designers Guild, Drapilux, JAB, Kvadrat, Pagunette, ROMO, KirkbyDesign, VILLA NOVA, Van den Acker, KOBE og mange flere. Mange af produkterne er udstillet, hvilket gør det muligt at se det færdige ophæng og prøve funktionerne. Du ser også afpassede tæpper og puder vi skræddersyer efter din behov.

Showroom’et får en indendørs væg med flere udstillede markiser, hvor det bliver muligt at se flere løsninger. Der vil være motoriserede markiser med fjernbetjening og flere funktioner.

Læs artiklen fra Livsstilsmagasinet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret