Vælg en side

Mørklægning på skinner, en effektiv lyseslukker

Luk lyset ude med mørklægning og få bedre nattesøvn.

Mørklægning på skinner

 

Mørklægning på skinner, en effektiv lyseslukker

Ved traditionelle mørklægningsgardiner som rullegardiner, plisségardiner eller foldegardiner, er det kun stoffet der mørklægger. Ønsker du total mørklægning, skal der lukkes af i siderne med lister, topkassette og børste eller liste i bunden.

Mørklægning på skinner er absolut den mest effektive løsning. Vælg dem til særlige arbejdsmiljøer hvor total mørklægning påkræves eller til soveværelser.

mørklægning på skinner

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

mørklægning på skinner
mørklægning på skinner

Mørklægningsrullegardiner til børneværelset

Få specialproducerede rullegardiner med motiver til børneværelset. Der er sjove og flotte motiver at vælge i mellem, både til piger og drenge. Du kan også få rullegardiner med mørklægningseffekt i ensfarvet stof. Uanset hvilken stil du går efter, finder vi en løsning der passer til indretningen.

Skinner på rullegardiner lukker lyset ude

Det er vigtigt at få sin nattesøvn og det opnår du bedst i total mørke. Få specielle skinner i hver side af gardinerne, så sikrer du, at der ikke kommer lys ind. Der kan være flere årsager til at vores nattesøvnen bliver forstyrret og lukker du lyset ude forbedre du forholdene. Rullegardiner og plisségardiner er særligt egnet til denne funktion og kan fås også som en motoriserede løsning.

mørklægning på skinner

Se videoen her og bedøm selv

Et levende bevis på at gardiner på skinner kan betale sig. Få mørklægningsgardiner der kører på skinner. Du får det ønskede arbejdsmiljø og med en motoriserede løsning, kan du få gardiner hvor du normalt ikke kan nå. Vi garanterer dog ikke 100% mørklægning, for der vil altid trænge en anelse lys ind i siderne.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]