Vælg en side

Ambitiøs og kommerciel Salgsdirektør søges til Living Art A/S

(gerne med potentiale til administrerende direktør og kommende medejerskab)

Living Art A/S, står overfor et kommende generationsskifte og søger derfor en Salgsdirektør der formår at arbejde både strategisk såvel som operationelt med fokus på at styrke Living Arts position i markedet. Derudover, vil der på sigt være mulighed for medejerskab/ejerskab af Living Art A/S såvel mulighed for at overtage stillingen som administrerende direktør.

Living Art er en dansk, familieejet virksomhed stiftet i 1987 og udpeget som Gazellevirksomhed i 2003, 2004, 2016, 2017 og med kreditværdighed AAA. Living Art har base og showroom i Søborg nord for København og forhandler solafskærmning, gardiner, tekstiler, tæpper fra verdens førende producenter og designere. Living Art er specialister i indeklima og tilbyder at optimere temperatur, akustik og lysforhold af hensyn til trivsel og arbejdsglæde. Et andet stort fokusområde er den grønne omstilling, hvor kunder hjælpes med energioptimering og brug af bæredygtige materialer.

I stillingen vil den nye Salgsdirektør starte med ansvaret for dele af driften i tæt samarbejde med relation manager. Der vil herunder være ledelse af dygtige medarbejdere i direkte reference. Du vil herudover blive en vigtig del af en effektiv og meget velfungerende organisation med ca.18 medarbejdere.

Medarbejderne er særdeles kompetente, erfarne og selvstændige, så det er vigtigt at du er med til som inspirerende og positiv leder, at sætte retning, kommunikere, følge op og sikre, at organisationen arbejder sammen som et hold.

Bestyrelsen for Living A/S har store ambitioner og derfor tilbyder de nu et helt unikt job som Salgsdirektør til en skarp ambitiøs profil, der har indsigt i f.eks. tekstil, byggeri og -arkitektbranchen og samtidig er stærk indenfor salg og forretningsudvikling.

Hovedfokus for den nye Salgsdirektør bliver at udvikle og implementere en ambitiøs vækst strategi i tæt samspil med sælgere og ledergruppen.

Som Salgsdirektør bliver du ansvarlig for at levere de forventede økonomiske resultater, samtidig med at øge antallet af storkundeaftaler i både den private og offentlige sektor, udvikle ydelser og skabe endnu større værdi for og med kunder og samarbejdspartnere.

Som Salgsdirektør refererer du til administrerende direktør og bestyrelsen.

Eksempler på arbejdsopgaver:

  • Udvikling og eksekvering at vækststrategi og handlingsplaner
  • Strategisk salg og netværksopbygning
  • Daglig og inspirerende ledelse
  • Forhandlinger med kunder og leverandører
  • Medansvarlig for økonomistyring og processtyring (digitalisering), herunder (P/L og S&OP)
  • Styrkelse af forretningsprocesser (digitalisering) bag vigtige vækstdrivere således at virksomheden er skalerbar
  • Holde sig orienteret om nye tendenser, der kan skabe værdi for Living Art A/S

Den ideelle kandidat

Den nye Salgsdirektør har formentlig en solid erfaring og veldokumenteret vækstresultater fra enten en kommerciel eller salgs-marketing lederstilling fra f.eks. en tekstil, arkitekt, bygge – eller handelsvirksomhed.

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring og stort netværk både indenfor den offentlige og private sektor. Såsom; kommuner, regioner, arkitekt – og byggebranchen.

Din uddannelsesmæssige baggrund er en kommerciel videregående uddannelse men det vil være den dokumenterede erfaring og personligheden (herunder ledelseskompetencerne), der vil vægte højest.

Du har en tillidsfuld, synlig og inspirerende ledelsesstil. Din arbejdsform er relations opbyggende, systematisk og du tænker i nye løsninger, udstråler troværdighed og er meget ambitiøs og resultatorienteret.

Er du interesseret i denne unikke mulighed?

HRperformance P/S forestår rekrutteringen. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
Managing partner Rikke Uldal på mobil: +45 2937 8705.

Kortfattet ansøgning og C.V. sendes til info@hrperformance.dk inden den 18. september 2022 med mærke ”Living Art A/S”.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret