Vælg en side

INVITATION

Du inviteres hermed til inspirerende og spændende temaaften

Tirsdag d. 19. marts kl. 16.00 – 20.00 med emnet

Kan lys og farver påvirke vores adfærd?

Inspirerende og spændende temaaften

Lyset og farverne betyder alverden for vores hverdag. Hvordan opstår farver ud af lyset og mørket ?

Hvordan påvirker forskellige farver vores oplevelse af rum og forskellige stemninger ?

Men hvad ved man egentlig om lys og menneskelig adfærd? Kan lys også påvirke den måde, vi opfører os på?

I flere tusinde år har solen været menneskets primære lyskilde. Den styrer vores døgnrytme, så vi er aktive, når det er lyst, og hviler når det er mørkt. Human Centric Lighting (HCL), er en holistisk betragtning af, hvordan lyset på afgørende vis påvirker mennesker.

Alt dette plus meget mere skal vi høre om til en spændende eftermiddag her i vores nyindrettede showroom. Vi håber du og dine kollegaer har lyst til at være med.

Vi har plads til 60 personer så først til mølle…….

Adresse

Living Art A/S

Sydmarken 31
2860 Søborg

Program Tirsdag d. 19. marts kl. 16.00 – 20.00

Kl. 16.00-16.30                 Registrering og bobler

Kl. 16.30-16.45                 Velkommen v. Jeanette / Living Art

Kl. 16.45-17.30                 Christina Augustesen, Lysdesigner og Visuel artist

Kl. 17.30-17.45                  Pause og netværk

Kl. 17.45-18.30                  Henrik Clausen, Fagerhul Lighting Academy

Kl. 18.30-20.00                 Mad og netværk

Der er gratis deltagelse

Indlægsholderne er

  Christina Augustesen, Lysdesigner og Visuel artist
Christina Augustesen er billedkunstner med baggrund som Arkitekt fra Det Kongelige Akademi i København og Lysdesigner fra The Bartlett, UCL i London. Hun modtog i 2021 Statens Kunstfonds 3 årige arbejdslegat for sit arbejde med lys og farver og disses betydning for sansningen af objekter og rum. Christina Augustesen har udstillet på en række gruppeudstillinger nationalt og internationalt og har skabt udsmykninger til offentlige rum og institutioner. 
Christina Augustesen arbejder med lys som sit medie, og hendes værker medierer sansningen af lys og farver. Værkerne består bl.a. af skulpturer og vægrelieffer der tager udgangspunkt i lyset og farverne – som materielle og immaterielle strukturer – hvor hun arbejder med at komponere lyset og forskellige farvenuancer i dynamiske skift. Hendes skulpturer skaber rumlige lys- og farveblandinger og en sansning der ikke er fæstnet til et lærred, men hvor farven opstår i sansningen gennem et samspil af lys, materialer, perception og bevægelse. 

  Henrik Clausen, Fagerhult Lighting Academy 
Henrik Clausen har beskæftiget sig med belysning i over 30 år i både komercielle og akademiske stillinger. Fra 1996 var han administrerende direktør for Fagerhult Lighting, Danmark indtil 2004, hvor han grundlagde Fagerhult Lighting Academy. I 2015 blev han også forskningschef for fagerhult. Han har en stilling som professor i lysdesign på AAU i København. Han gæsteforelæser på universiteter rundt om i verden og adresserer primært de menneskelige og følelsesmæssige aspekter af lys- og lysdesign.

Tilmeld dig her