Vælg en side

Hotel Sanders

For Hotel Sanders var briefet fra vores kunde, at skabe en indretning som var international. Hvert områder sin egen oplevelse og referencer. Derfor var det vigtigt at de indretningsmæssige elementer understregede de ‘historier’ vi gerne ville have at gæsterne oplevede, med kontinuerlig og gennemført sammenhæng. Gardiner er derfor lige så vigtigt et element som møbler, lamper, gulvtæpper, tapetter etc. De giver et vigtigt ekstra ‘lag’ til rum oplevelsen og stemningen, og den røde tråd igennem indretningen ses også via de gardiner og løsninger vi har valgt.
Vi havde ikke specifikke krav til drift, men at funktionalitet i gæsteværelser mht. at der var mørklægning var nødvendigt Alle andre gardiner i de ‘offenlige’ områder er mere eller mindre statiske, og en del af fastinventaret. Diverse krav om rens, vedligeholdes var selvfølgelig taget i betragtning, og derfor gardiner med print eller i mørkere nuancer er en del mere modstandsdygtige ift. pletter eller slitage. Dog var dette ikke en forudsætning vi skulle designer ud fra.
Vi havde en meget klar beskrivelse af tekstilerne, vi ville bruge, og detaljerne som læg, plissering, drapering etc. Da detaljerne var en del mere klassiske end hvad der bliver monteret i dag af gardiner, var Niels’ erfaring med den mere traditionelle stil en stor hjælp, og vi kunne derfor fra start ’tale samme sprog’. Hans ekspertise var en vigtig støtte, så vi kunne få det helt rigtige udtryk og designdetaljer frem, i hver type gardin i hele hotellet. Der var også en del nye udfordringer som Niels påtog sig med positivt engagement, og løste rigtig godt.

Pernille Lind

01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

BOOK EN KONSULENT

Få et uforpligtende besøg af én af vore erfarne konsulenter.

Ring 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret