Vælg en side

Hotel Føroyar

Friis og Moltkes arkitektoniske mesterværk fra 1983 er designet således, at man i såvel værelser som restaurant, oplever at man sidder som i en beskyttende fuglehule på klipperne og kigger ud i landskabet. Rummet er højt og rummeligt i den inderste del og smallere ud mod vinduerne. Her er man beskyttet fra elementerne. Ved at arbejde med sorte lofter og strukturer, dybe teksturer på bagvæggen og tunge uld tekstiler som rumdelere – der begge er akustik regulerende – forstærker vi idéen om en hule eller en grotte i restauranten. Samtidig gør vi restaurantkapaciteten fleksibel, så vi for eksempel kan afskærme et privat selskab eller gøre den store restaurant mere intim i hotellets lavsæson.
Græstørven udenfor, ligger helt ind til vinduerne i samme højde som spisebordene, så det føles som om man faktisk sidder til bords i græsset. Den varme glød fra sidste års græs vækst, reflekteres i træmøblerne og giver igen en samhørighed med naturen udenfor.

Mrs. Pascale Nemery

01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

BOOK EN KONSULENT

Få et uforpligtende besøg af én af vore erfarne konsulenter.

Ring 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.


Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret