Vælg en side

Genial løsning til gardiner

Det er let at forstå, at de i dag er en af de mest populære gardinløsninger både i private hjem og i virksomheder.

Plisségardiner ser sarte og skrøbelige ud, som et mesterværk skabt af en genial japansk papirkunstners, men udseendet bedrager. De er en af de mest slidstærke og praktiske gardintyper, der findes. Det kan bruges til alle mulige formål, og det er ufatteligt let at rengøre – bare tør det af med en fugtig klud! De elegante plisségardiner fås i et utal af smukke farver og mønstre, kan monteres og betjenes på mange måde og er i det hele taget så fleksible, at de kan tilpasses langt de fleste vinduer.

Plisségardiner til mørklægning og energibesparelse

De kan meget mere end at se godt ud og forhindre uvedkommende i at kigge ind. Du kan bruge plisségardiner til at mørklægge soveværelset fuldstændigt – og til at spare på varmeregningen. Duette plisségardiner består af et dobbelt lag stof, hvor snorene løber mellem de to lag, så der ikke slipper lys ind noget sted. Gardinerne fås i en diskret topkasse og med skinner i siderne for at give maksimal mørklægningseffekt. Allerede ved at mørklægge opnås en energibesparelse, og hvis du ønsker at spare endnu mere – hele året – kan du vælge et plisségardin med sølvbeklædning på indersiden. Om vinteren varmer solen gardinet op, om sommeren afviser det varmen.

Smukke plisségardiner fås hos Living ArtSkal det være manuelt, fjernbetjent eller automatisk?
Plisségardiner er ekstremt fleksible og betjenes let, præcis som du ønsker det. Du kan vælge en enkel model med snoretræk. Eller hvad med en mere avanceret løsning, hvor du regulerer gardinet med en fjernbetjening eller med din smartphone!?

Ved at vælge en motoriseret løsning kan du indstille gardinerne til at køre automatisk op og ned morgen og aften – eller når det er lyst eller mørkt – eller på forskellige tidspunkter, når du er ude at rejse. Det er en investering i komfort, men også i energibesparelser og tyverisikring.

Der fås også løsninger til skæve vinduer

Nogle huse er blevet skæve med alderen. Andre har ’sjove’ vinduer, fordi en kreativ arkitekt fik en lys idé. Det gør det svært at købe gardiner i almindelige butikker. Men bare rolig: Uanset om dine vinduer er runde, skæve eller på andre måder ikke holder standardmål, er det muligt for os at finde en løsning. Plisségardinerne skal bare skræddersys til de enkelte vinduer. Endnu en grund til at kalde denne gardintype genial. Lige nu er det bedste, du kan gøre, at invitere en af vores dygtige gardinstylister på besøg. Så får du målt helt præcist op og gennemgået de forskellige muligheder.

Kontakt os på telefon 72 70 70 03 eller udfyld formularen på siden.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret