Gardinbussen Få værdikupon på 1.000,-
Trustpilot

Gardiner

Tusindevis af stofprøver til gardiner i showroom og i gardinbusserne

Gardiner - indret med gardiner

Gardiner er med til at sætte et personligt præg på dit hjem, kontoret, skolen eller i institutioner - du kan lege med mange forskellige farver, mønstre og snit, som passer eller står i kontrast til din øvrige stil. I mange offentlige bygninger er det et krav, at gardiner er brandhæmmende, men gardiner kan meget mere end det. Når du får besøg af gardinstylisten, har de gardinbussen fyldt med 1000-vis af prøver, du vil finde inspirerende.

Brug lyset, når du vælger solafskærmning

Vinduer er øjne til verden udenfor, og de skal indrammes på smukkeste vis. Hos Living Art får du specialsyede gardiner, som passer perfekt til netop dine vinduer. Lyset bliver rammet ind af gardinerne og skaber en imødekommende atmosfære.

Find inspiration til dine gardiner hos gardindekoratøren

En gardinløsning er et oplagt valg til alle typer rum - stue, køkken, soveværelse mm. - til børneværelset skal de være sjove og drillende, til stuen lyse og indbydende og de fleste foretrækker mørklægningsgardiner i soveværelset. Uanset dit gardin-behov har Living Art løsningen, og vi sender gerne en gardinstylist i din retning, så du får den bedst mulige rådgivning. Gardinstylisten rådgiver dig om de forskellige muligheder og hjælper dig med at vælge mellem det store udvalg inden for blandt andet stofgardiner, energibesparende gardiner, indeklima-gardiner, mørklægningsgardiner, gennemsigtige gardiner og meget mere.

Energibesparende gardiner sparer dig op til 10 % af din varmeregning

I Danmark bruger mange ressourcer på opvarmning og nedkøling af bygning - faktisk hele 27 % af vores samlede energiforbrug. Du kan reducere dit eget forbrug ved at bruge de energibesparende gardiner - såkaldte klimagardiner - og dermed spare op til 10 % på din varmeregning. Ikke nok med, at du sparer penge; du får faktisk et bedre indeklima, som er rart at være i.

De energibesparende gardiner er samtidig et godt alternativ til dig, der har behov for isolering ved dine vinduer, men samtidig finder det dyrt at investerer i nye, energibesparende vinduer. De energibesparende gardiner er langt billigere end nye vinduer, men virker oftest lige så godt. Har du ældre vinduer, der lukker for meget varme ud eller for meget luft ind, bør du overveje klimagardiner.