Bestil et besøg

Gardinbussen kommer til dig. Stylisten har masser af prøver med i lækre designs og høj kvalitet

Gardinstylisten farver og prøver

Vi har vareprøverne med ud til dig, så du kan mærke dem og kan se dem i den rigtige belysning og i de rigtige omgivelser. Det gør det meget lettere at finde frem til den mest optimale løsning.

Gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Gratis opmåling til gardiner

Når du skal have nye gardiner eller markiser til din bolig, er det hensigtsmæssigt at tage beslutningen der, hvor gardinerne skal hænge. Vores gardinstylister er erfarne fagfolk. De udfører et godt kvalitetshåndværk og har et bredt udvalg af designs og gardinløsninger og solafskærmning med ud til dig. Vi sørger for, at de bedste forudsætninger er til stede, når du bestiller gardinbussen. Det er her du skal tage den endelige beslutning om nye gardiner. Sammen med dig, sørger vi for, at de vigtigste elementer med kvalitetsprodukter og funktioner bliver sat sammen og vi kommer hele vejen rundt om de muligheder, der er relevante til din bolig. Derfor giver det god mening at få besøg af vores gardinstylister.

Markiser og screens

Har du en terrasse eller altan du benytter meget, så skal du overveje at få en markise. Du får rigtig meget glæde af at kunne sidde ude i længere tid, selv om duggen falder eller hvis solen er for skarp. Der er mange gode grunde til at vælge en udvendig solafskærmning. Få f. eks. en automatiseret markisen, så den kører ud når solen står direkte ind på dine møbler eller kører ind, når det blæser for meget. Overvejer du andre former for udvendige solafskærmning, så findes der screens, et rullegardin der sidder udenpå dine vinduer.