Gardinbussen

Gardinbussen er fyldt med spændende designstof og funktionelle gardiner

Vores gardinstylister er erfarne fagfolk. Det er godt kvalitetshåndværk og et bredt udvalg af design og løsninger til gardiner og solafskærmning, der gør det muligt at give dig den bedst mulige rådgivning, når du bestiller et besøg af gardinbussen. Vi sammensætter de vigtigste elementer med kvalitetsprodukter, og med mange års erfaring sikrer vi, at du kommer hele vejen rundt om de muligheder, der er relevante for din virksomhed eller dit hjem.

Bestil gardinbussen her

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Gratis opmåling og tilbud

Når du skal have nye gardiner eller markiser til dit hjem eller arbejdsplads, er det hensigtsmæssigt at tage beslutningen der, hvor gardinerne skal hænge. Derfor giver det god mening at få besøg af vores gardinstylister der kommer i gardinbussen.

Vi har vareprøverne med ud til dig, så du kan mærke dem og kan se dem i den rigtige belysning og i de rigtige omgivelser. Det gør det meget lettere at finde frem til den mest optimale løsning. Vi har flere gardinbusser og dækker hele Sjælland.
 
Gardinløsninger

Montering af gardiner

Hos Living Art har vi vores eget team af montører. De har mange års erfaring og forstår at tage sig af montering for privatkunder såvel som for store erhvervsvirksomheder. Når du bestiller dine gardiner gennem os, sørger vi altid for at booke vores montører ind til opgaven.
 
Læs mere om vores løsninger

Hvad betyder det, når vi tilbyder 100% garanti?

Når du får besøg af gardinstylisten, sørger vi for at præsentere de muligheder, der passer til dine ønsker, og hvad vores stylist vurderer passer godt i dit hjem. Du får altid individuel rådgivning til konkurrencedygtige priser. Lad os klare hele processen fra opmåling til montering. På den måde garanterer vi, at det er 100 % i orden. Bestil et gratis og uforpligtende besøg på 72 20 70 03.
 
Læs mere om vores løsninger

Gardinbussen - DET MOBILE SHOWROOM

Vores gardinbus kommer på besøg hos dig med et stort udvalg af prøver. Der er mange fordele ved at købe online, men det giver dig ikke muligheden for at mærke kvaliteten af materialerne. Når du står med prøven i hånden, så ved du om farve og materiale er det rigtige til den sammenhæng, som produktet skal indgå i. En markise skal passe til husets udtryk og farver samt til den stil, du gerne vil anlægge.

 

Gardiner og persienner skal matche interiør og stil, og samtidig have den rette grad af afskærmning for solen. Gardinbussen har en faguddannet person til at hjælpe dig, så du får det rigtige produkt. Du får faglig rådgivning og gode input til de mange muligheder, der findes. Og fordi vareprøverne er med i gardinbussen, er det nemt at se alternativerne sat op mod hinanden. Bestil et besøg af en gardinbus fra Living Art. Du bliver glad for resultatet.

Det er vigtigt for det færdige resultat, at vi har det rigtige udgangspunkt, og du har tillid til, at vi vil løse opgaven. Er du i tvivl om noget som helst, skal du derfor ikke tøve med at spørge gardinstylisten til råds. Gardinbussen er fyldt med spændende prøver, så lad gardinstylisten rådgive dig om de mange muligheder.

Et besøg af gardinbussen er din garanti for grundig rådgivning, inden du køber gardiner. Besøget består af en uforpligtende samtale, hvor vores gardinstylist rådgiver dig om de mange muligheder og forskellige stile. Gardinstylisten kan ofte give dig et tilbud på stedet, så du hurtigt kender både pris og omfang.