Vælg en side

INVITATION

SÆT KRYDS I KALENDEREN OG SKYND DIG MED TILMELDING

24. januar 2023 kl. 16-20
Inviteres du til Bæredygtig Nytårskur hos Living Art

Den Grønne omstilling og vores forbrugsmønstre i dag og 50-70 år tilbage ……

Vi byder på en herlig eftermiddag og aften med:

Trendforsker Carsten Beck fra Copenhagen Institute for Futures Studies (CIFS), vil give os et indblik i Danskernes holdning til bæredygtighed og den grønne omstilling. Vi skal høre lidt om fremtidens fysiske arbejdsplads, dens rammer og de værdiskabende ting vi fokuserer på.
Hvad betyder dagens krise for vores samfund og det byggede Danmark?
Vi skal også have et tilbageblik på hvad vi gjorde i efterkrigen og i årerne frem.

Christian Andresen, Creative Experience Director hos Fritz Hansen
Hvordan Fritz Hansen arbejder med ”fremtiden”. Der arbejdes målrettet med markedet og fokus er design som kvalitetsbegreb, bæredygtighed, markedsmekanismer og fremtidens design, forbruger mm.

Design og bæredygtighed som for Fritz Hansen går hånd i hånd.”Extraordinary design improving life – for people and planet”

Der bliver en kort præsentation af vores smukke bæredygtige materialer fra fra Deploeg i Holland. Hvilken retning tekstilindustrien går i forhold til bæredygtighed. Hvor langt er vi egentlig? V. Jeanette Friedrichs/Living Art og Brian L. Quottrup/QQ Design

Brian Lund Quottrup, repræsentant for NCP i DK. Fra plast som problem til bæredygtigt design. NCP’s samarbejde med Snøhetta om udvikling af S-1500 stolen i genbrugsplast.

Og sidst men ikke mindst: Claus Tang-Holbek fra Theis Vine kommer forbi og giver smagsprøver på Familia Torres fantastisk vine.
“The more we care for the earth, the better our wines”
Dette har været Familia Torres motto i flere generationer.
Og det er ikke bare tomme ord. I 2008 skabes; Torres & Earth med det klart definerede mål at reducere CO2 med 60% inden 2030 og opnå Zero Emission i 2040.
3 fastansatte arbejder konstant på vingården udelukkende med det formål at skabe et bedre miljø – ikke bare på deres egen vingård, deres viden deles med hele verden.

Sidst men ikke mindst byder vi på lidt at spise, gode vine, og netværk. Vi håber du har lyst til denne happening, og du er naturligvis velkommen til at tage en kollega med. Skulle du blive forhindret vil vi være dig taknemmelig hvis du annullerer senest 48timer før.

Vi glæder os til en forrygende eftermiddag og aften i dit selskab. SU senest d. 13/1.

Tilmeld dig bæredygtig Nytårskur hos Living Art