Vælg en side

Miljøvenlige gardiner

Det bedste, vi danskere kan gøre for klimaet, er at mindske energispildet i vores bygninger.

Ifølge Energistyrelsen går godt 40% af Danmarks samlede energifor- brug til opvarmning, afkøling, lys og ventilation. 

Alle ambitiøse mål om at blive CO2-neutrale starter her. Start med jeres bygninger og spar 50% på energiforbruget.

Book en konsulent

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter.
Ring 78 73 77 11 eller kontakt os herunder.


Stofgardiner i stuen

Slider med forskellige kundecases

Stofgardiner i soveværelset

Slider med forskellige kundecases

01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

Øget genbrug til indeklimagardiner

Danmark er et af de lande, der er bedst til at genbruge værdifulde ressourcer. Vi skal ikke bare brænde affaldet af, men recirkulere det. På den måde sparer vi vigtige råstoffer og energi til udvinding og produktion. Indsatsen batter naturligvis mest, hvis offentlige og private virksomheder går i front. Men en mere bevidst, bæredygtig indsats er også en rigtigt god forretning. De lidt dyrere materialer opvejes hurtigt at de meget større besparelser på energiregnskabet. De mest effektive indeklimagardiner er Duette plisségardiner.

Klimagardiner® reducerer varmetabet

 Vinduerne er et svagt punkt, når vi vil holde den dyrebare varme inde om vinteren – og ude om sommeren. Teknologien i Klimagardiner® betyder, at varmegennemstrømningen gennem vinduet reduceres med 50%. Og det kan dokumenteres, naturligvis. Klimagardiner® er betegnelsen for en række isolerende og reflekterende gardiner, screens og persienner, der dækker næsten ethvert praktisk og æstetisk behov.

Genbrugsgardiner mindsker spildet

Verden er ved at drukne i plastik. Det skaber enorme affaldsproblemer på land og i havene. Det er utilgiveligt frås med jordens sparsomme ressourcer og genbrug er løsningen. I et nyt dansk projekt indsamles kasserede plastikflasker og omdannes til filamenter. Materialet danner basis for en serie smukke, slidstærke og fuldkommen uigennemsigtige gardiner i mange forskellige farvetoner.

Bestil en tilstandsrapport

 Vil du vide hvordan din skole eller virksomhed kan hjælpe med at reducerer antallet af plastikflasker og genbruge til nye miljøvenlige gardiner? Hos Living Art tilbyder vi en gennemgang af jeres solafskærmning og udarbejder en tilstandsrapport med et grønt fingeraftryk. Hvordan kan I bevæge jer i en bæredygtig retning, i hvilket tempo og til hvilken pris?

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]