Vælg en side

Svane Køkkens står bag, har gjort sig umage

‘Følelsen af at opholde sig et rart sted, giver os også lyst til at blive’…….
 
Vi har i samarbejde med Line fra Mood’n Room lavet det smukkeste køkkenunivers hos Svane Køkkenet. Line udtaler : ”Hele holdet bag har gjort sig umage”.
 
Svanekøkkens DesignUnivers 
Vi ønskede ikke blot en køkkenbutik i vores nye 3500 m2 store rum i Glostrup. Fra starten så Svane Køkkenet også muligheden i at løftet dette hus til next level. Huset rummer plads til stort showroom, afholdelse af events, konference- & kursus og 80 kontorpladser. Samtidig skulle huset rumme hygge, stemning og være inspirerende. 
  
Svanes DesignUnivers er et nyt byggeri i rå beton. På 1.sal mødes man af et stort rum, både i højde og vidde. Rummet er kun delt af rå beton søjler og loftshøjden kommer op over 5 meter.
Det var vigtigt at bibeholde det store rum, luft, råt og industrielt look. Ønsket var at skabe en Wauw effekt.
Funktion og opdeling af zoner til indretning af kontoer, mødelokaler, konferencesal mm. er løst med store glaspartier i 5meters højde, således at lys, og gennemsigtighed bevares.

Gardiner har fra start været et stort ønske ved alle store glaspartier.

Det har betydning for det visuelle rum, men har samtidig også en stor funktion, i det gardiner afskærmer for indsyn, udsyn, lys og har vigtig akustisk effekt på de store glasflader.
 
– Der er ingen tvivl om at ALLE ønsker en god oplevelse – udtaler Line
En visuel oplevelse, god stemning samt en skøn atmosfære, er vigtig for alle gæster og ansatte. Det skal kunne mærkes at dem der står bag har gjort sig umage.
 
Vi står naturligvis til din rådighed hvis du ønsker at vide mere om de muligheder der er med gardiner og solafskærmning i jeres lokaler. Ofte ser vi at der ikke skal så meget til for et forbedret indeklima.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret