Vælg en side

Er jeres solafskærmning klar til den lange vinter?

Covid 19-pandemien er beklageligvis blusset op igen og forventes ikke at komme under kontrol på denne side af nytår.

Det giver udfordringer med leveringssikkerheden i mange brancher, også i vores. I øjeblikket oplever vi dagligt forsinkelser på stumper og dele til blandt andet udvendig solafskærmning.

Spørgsmålet er, om jeres solafskærmning kan klare en lang vinter med hård frost og tung sne? Skal noget repareres? Udskiftes? Og skal det ske i indeværende år?

Er du i tvivl om, hvorvidt noget materiel trænger til udskiftning eller reparation, så spørg os til råds. Living Arts konsulenter kommer gerne ud og giver en uforpligtende vurdering af jeres udstyr.

Vi anbefaler, at I kontakter os nu for at være sikre på rettidig levering og montering.

En serviceaftale giver forsyningssikkerhed

Alternativet til, at I selv tjekker jeres indvendige og udvendige solafskærmningsmateriel – markiser, persienner, gardiner – er at lave en serviceaftale med Living Art.

Med en serviceaftale garanterer vi, at I står først i køen, når det gælder reservedele, nyt udstyr og montering. Vi garanterer med andre ord, at jeres materiel står vinteren igennem.

Kontakt os hurtigst muligt. Så undgår vi forhåbentlig, at Covid 19 skaber problemer i relation til jeres solafskærmningsmateriel.

Ring 72 20 70 03 – eller besvar denne mail, hvis det er nemmere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret