Vælg en side

Bæredygtighed, energi- og CO2-besparelser

Det skal det handle om i 2017. Living Arts er derfor på IKA Årskonferencen
IKA – foreningen af offentlige indkøbere og DI Rådgiverne har samlet en række leverandører, med fokus på vidensdeling. Er du offentlig indkøber, er du velkommen forbi stand 53, hvor Living Art giver et bud på hvordan man får et bedre indeklima.
Her kan du høre om grøn omstilling i offentlige virksomheder og institutioner, et stort fokusområde i 2017.
Ifølge Energistyrelsen går godt 40% af Danmarks samlede energiforbrug til opvarmning, afkøling, lys og ventilation.
Vi skal blive bedre til at udnytte ressourcerne. Til gavn for klimaet og for budgetterne.

Danmark er et af de lande, der er bedst til at genbruge værdifulde ressourcer. Vi skal ikke bare brænde affaldet af, men recirkulere det. På den måde sparer vi vigtige råstoffer og energi til udvinding og produktion. Indsatsen batter naturligvis mest, hvis offentlige og private virksomheder går i front.

Genbrugsgardiner mindsker spildet

Verden er ved at drukne i plastic. Det skaber enorme affaldsproblemer på land og i havene, og det er et utilgiveligt frås med jordens sparsomme ressourcer. Genbrug er løsningen. I et nyt dansk projekt indsamles kasserede plasticflasker og omdannes til såkaldte filamenter.
Materialet danner basis for en serie smukke, slidstærke og fuldkommen uigennemsigtige gardiner i mange forskellige farvetoner og solafskærmningsmaterialer.

Kig forbi vores stand og få en kop lækker Fairtrade kaffe. Vi glæder os til at vise jer vores 100% genbrugsmaterialer indenfor solafskærmning og ikke mindst få en god dialog om hvad vi kan hjælpe jer med i forhold til optimering af jeres miljøpolitik.

Kort om IKA Årskonference

IKA har ca. 600 deltagere der står for indkøb til det offentlige segment. Det foregår under flotte rammer på Bella Centret. I to dage bliver der vidensdelt og netværket og der er masser af inspiration af hente.

Årskonferencen afholdes den 26.-27. januar 2017 hos Comwell Conference Center Copenhagen / AC Hotel Bella Sky.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret