Ultimativ udnyttelse af energigardiner

Dén opnår du, når gardinsystemerne motoriseres og computerstyres. På skoler, kontorer og i institutioner, kan man lade gardinerne være individuelt betjent i løbet af dagen. Computeren overtager styringen når bygningen forlades. Duette energigardiner er med sit dobbelt lag stof effektive og sørger både for at mindske varmetabet, mørklægge og samtidigt fornyer det indretningen. Selv den bedste funktion må gerne se godt ud på en skole. Vidste du at gardiner der er motoriseret har længere holdbarhed og eleverne hænger heller ikke snorene og ødelækker muligheden for at lukke af for lys og sol.

Reducér varmetabet på skolerne

Når gardinerne kører for vinduerne sidst på dagen, når alle skolens elever er gået hjem, er de isolerende og mindsker varmetabet op til 50%. Næste morgen inden eleverne møder, kører gardinerne op igen, og ønsker personalet at overtage styringen i løbet af dagen, gør de det individuelt i hvert lokale. Er der ikke undervisning i weekenden, holder computeren gardinerne lukket og bygning undgår varmetabet hele weekenden: Det betyder, at vinduerne er isolerede i mere end 70% af tiden. I Living Art arbejder vi specielt hårdt på at lære vores kunder dette, så de sparer mest muligt. Ønsker du at svare på varmen på skolen, så kontakt os endelig for mer-viden.

Hvornår har i sidst gennemgået jeres gardiner?

Energigardiner kan virke som en kostbar affære, men det kan energitab også være. Hos Living Art har skolerne mulighed for, at få en gennemgang af deres nuværende solafskærmning og til slut får de en tilstandsrapport. Det er en kæmpe fordel, når der skal forhandles vedligeholdelsesbudgetter og hvad bedre er at skolen bliver en forbillede og sørger for bedre indeklima med energigardiner. Det er mærkbart for elever idet at koncentrationen øges og medarbejderne på skolen har færre sygedage.

Telefon 72 20 70 03 / Jeanette Friedrichs