Gardinbussen er fyldt med gardiner i top kvalitet

Garanti for godt håndværk. Det er vigtigt for det færdige resultat, at vi har det rigtige udgangspunkt, og du har tillid til, at vi kan løse opgaven.
Få inspiration og giv din bolig en ny stil. Optimer indretningen med funktionelle gardiner i bedste kvalitet og flotte løsninger. Når du får besøg, giver det dig mulighed for at mærke kvaliteten og se dem i den rigtige belysning og i de rigtige omgivelser. Det gør det meget lettere at finde frem til den mest optimale løsning til gardiner.
Indretningskonsulenter er din garanti for grundig rådgivning, inden du køber gardiner. Besøget består af en uforpligtende samtale om dine ønsker, gardinbussen er fyldt med spændende prøver, opmåling og vejledende inspiration af de mange muligheder. De fleste gange kan vi give en pris på stedet så du hurtigt kender både pris og omfang.

Book en konsulent

[contact-form-7 id=”219525″ title=”Contact form 1″]

Nye gardiner... ny bolig

Når du skal have nye gardiner til din bolig, er det hensigtsmæssigt at tage beslutningen der, hvor gardinerne skal hænge. Få en opmåling af vores dygtige indretningskonsulenter, der har mange års erfaring. De kommer med gardinbussen, udfører et godt kvalitetshåndværk og har et bredt udvalg af designs og gardinløsninger til indvendig solafskærmning med ud til dig. Vi sørger for, at de bedste forudsætninger er til stede.

Udvendig solafskærmning

Har du en terrasse eller altan du benytter meget, så skal du overveje at få en markise. Du får rigtig meget glæde af at kunne sidde ude i længere tid, selv om duggen falder eller hvis solen er for skarp. Der er mange gode grunde til at vælge en udvendig solafskærmning. Få f. eks. en automatiseret markisen, så den kører ud når solen står direkte ind på dine møbler eller kører ind, når det blæser for meget.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret

Living Art A/S

Sydmarken 31
2860 Søborg
T. +45 72 20 70 03
info@livingart.dk

Showroom

Åbningstider i Showroom
Man – Tors 12.00 – 17.30
Fredag 12. – 17.00
Samt efter aftale