Vælg en side

Svanekøkkenet

– Svanekøkkens DesignUnivers –

Ikke blot en køkkenbutik. 3500 m2 beliggenhed i Glostrup. Fra starten så Svane Køkkenet også muligheden i at løftet dette hus til next level. Huset rummer plads til stort showroom, afholdelse af events, konference- & kursus og 80 kontorpladser. Samtidig skulle huset skulle rumme hygge, stemning og være inspirerende. 

Svanes DesignUnivers er et nyt byggeri i rå beton. På 1.sal mødes man af et stort rum, både i højde og vidde. Rummet er kun delt af rå beton søjler og loftshøjden kommer op over 5 meter.
Det var vigtigt at bibeholde det store rum, luft, råt og industrielt look. Ønsket var at skabe en Wauw effekt.
Funktion -opdeling af zoner til indretning af kontoer, mødelokaler, konferencesal mm. er løst med store glas-partier i 5meters højde, således at lys, gennemsigtighed bevares.
Gardiner har fra start været et stort ønske ved alle store glaspartier. Da det har betydning for det visuelle rum, og samtidig have stor funktion, da gardiner afskærmer for indsyn, udsyn, lys og har vigtig akustik effekt på de store glasflader.

– Der er ingen tvivl om at ALLE ønsker en god oplevelse –
En visuel oplevelse, god stemning samt en skøn atmosfære, er vigtig for alle gæster og ansatte. Det skal kunne mærkes at dem der står bag har gjort sig umage. 

‘Følelsen af at opholde sig et rart sted, giver os også lyst til at blive’

 

KonceptDesigner & Stylist

Line Sejersen

01 — Kundecases

02 — BESTIL ET BESØG

03 — Modtag tilbud

BOOK EN KONSULENT

Få et uforpligtende besøg af én af vore erfarne konsulenter.

Ring 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret