Bestil et besøg

Velux gardinløsninger til ovenlysvinduer

Sommeren venter rundt om hjørnet og solen er allerede ved at være skarp. Hold varmen uden med markiser på vinduet og sov bed med mørklægningsgardiner. I maj måned får du 20% rabat på VELUX markiser VELUX mørklæggende energigardiner og mørklægningsgardiner. Du betaler normalpris når du køber hos Living Art og sender du kvitteringen ind til VELUX, refunderer de rabatten. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe 72 20 70 03.

Velux gardiner

bestil-gardinbussen

Få besøg af GARDINBUSSEN

Udfyld formularen på siden, fordi...

Vi kører på hele Sjælland
Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får kvalitet og det nyeste design
Du får besøg af dygtige rådgivere
Bestil et besøg

Velux mørklægning
Velux mørklægning

Hos Living Art får du et bredt udvalg af ovenlys gardinløsninger. Vi har spændende gardiner til private og erhverv. Vi kommer og måler op og giver tilbud. VELUX gardiner fås som rullegardiner, plisségardiner, persienner, markiser, mørklægningsgardiner og insektnet.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Velux rullegardiner
Mørklægning Velux

VELUX markiser

100902-01-CMP-XXL
Velux markiser

Gardiner til børneværelset

VELUX & Disney mørklægningsgardiner sikrer 100% nattestemning på få sekunder. Det betyder et perfekt sovemiljø for børnene i sommermånederne, hvor de lange aftener og lyse nætter gør det ekstra svært at falde til ro.

velux-børnemotiver
disney_plys1
disney_bambi2
disney_mickey1

Sådan får du VELUX ovenlys solafskærmning

Velux solafskærmning er kendt verden over for sin enkelthed og lette tilpasning til deres egne vinduer. Gennem Living Art får du en bred vifte af muligheder, både til mørklægning, solafskærmning og forskellige modeller.
 
Living Art forhandler VELUX som du finder i showroom'et og gardindekoratørerne har prøver med i gardinbussen, når du har besøg af gardinbussen.

Der er lidt for enhver smag. Der findes ensfarvede rullegardiner og mørklægningsrullegardiner. Du kan få VELUX plisségardin på wire, der kan trækkes for, nede fra, oppe fra eller fra midten. Spørg om flere funktioner når du bestiller et besøg af gardinbussen og se udvalget af VELUX solafskærmning hjemme hos dig selv.

Når Living Art kommer på besøg måler gardindekoratøren op for dig, og giver et uforpligtende tilbud. Du får de bedst mulige betingelser for at tage det rigtige valg når du skal have nye VELUX gardiner til hjemmet.