Gardinbussen »
Trustpilot

Velux gardinløsninger til ovenlysvinduer

Hos Living Art får du et bredt udvalg af ovenlys gardinløsninger. Vi har spændende gardiner til private og erhverv. Vi kommer og måler op og giver tilbud. VELUX gardiner fås som rullegardin, plisségardin, persienne, markise, mørklægningsgardin og insektnet.

Velux gardiner

Få besøg af vores professionelle gardindekoratører

- Vi kører på Sjælland og i Øst Jylland
 

Udfyld formularen til højre, fordi:

  • Vi sikrer at dine ønsker bliver indfriet
  • Du får besøg af dygtige rådgivere
  • Opmåling og rådgivning er GRATIS
  • Du får altid nyeste design i top kvalitet
cta-arrow
Velux mørklægning
Velux mørklægning

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Velux rullegardiner
Mørklægning Velux

VELUX markiser

100902-01-CMP-XXL
Velux markiser

Gardiner til børneværelset

VELUX & Disney mørklægningsgardiner sikrer 100% nattestemning på få sekunder. Det betyder et perfekt sovemiljø for børnene i sommermånederne, hvor de lange aftener og lyse nætter gør det ekstra svært at falde til ro.

velux-børnemotiver
disney_plys1
disney_bambi2
disney_mickey1

Sådan får du VELUX ovenlys solafskærmning

Velux solafskærmning er kendt verden over for sin enkelthed og lette tilpasning til deres egne vinduer. Gennem Living Art får du en bred vifte af muligheder, både til mørklægning, solafskærmning og forskellige modeller.
 
Living Art forhandler VELUX som du finder i showroom'et og gardindekoratørerne har prøver med i gardinbussen, når du har besøg af gardinbussen.

Der er lidt for enhver smag. Der findes ensfarvede rullegardiner og mørklægningsrullegardiner. Du kan få VELUX plisségardin på wire, der kan trækkes for, nede fra, oppe fra eller fra midten. Spørg om flere funktioner når du bestiller et besøg af gardinbussen og se udvalget af VELUX solafskærmning hjemme hos dig selv.

Når Living Art kommer på besøg måler gardindekoratøren op for dig, og giver et uforpligtende tilbud. Du får de bedst mulige betingelser for at tage det rigtige valg når du skal have nye VELUX gardiner til hjemmet.