Bestil gardinbussen

Luxaflex - skræddersyede gardinløsninger

Luxaflex gardiner er kvalitetsgardiner med utroligt mange variationsmuligheder til dit hjem eller på kontoret. Luxaflex gardiner er håndsyede og special-tilpassede, så de sidder helt perfekt i vinduet. Vil du have klassiske farver, minimalistiske gardiner, eller ønsker du spraglede og kontrastfyldte gardiner – det er underordnet. Luxaflex gardiner har en kollektion der passer til din indretningsstil. Se her et udvalg af deres produkter.

Luxaflex-logo-livingart

Luxaflex lamelgardiner

Lamelgardinet er en af tidens mest populære gardintyper. Specielt i nybyggede huse, hvor store vinduespartier skaber de lodrette linjer. Lamelgardinet fra Luxaflex er den perfekte balance mellem lysindfald og afskærmning. Living Art leverer gardinløsninger til private og erhverv.

 

Luxaflex lamelgardiner

Luxaflex Silhouette®

Få et unikt gardin ved Silhouette®. De omdanner skarpe stråler til blødt, filtreret sollys. Du får et godt udsyn og muligheden for mørklægning. Vævets bagside reflekterer solens varme og fungerer som energigardiner. Silhuette video

Silhuette Luxaflex

Luxaflex plisségardiner

Få plisségardiner tilpasset til alle vinduer. Luxaflex har håndlavede plisségardiner i flotte iøjefaldende designs og en bred vifte af funktioner og farver. Med en omfattende kollektion, er det en fornøjelse at præsentere gardinerne fra Luxaflex, når vi besøger private- og erhvervskunder.

Farverigt plisségaridn fra Luxaflex

Luxaflex Facette®

Reguler lysindfaldet med Facette© gardiner fra Luxaflex. Gardinet er delt i et lag af striber, der kører forskudt af hinanden. Når striberne forskydes lukker gardinet, og det giver en god afskærmning. Facette® rullegardiner fås i 3 forskellige bredder og i mange farver.

Facette rulegardin fra Luxaflex

Luxaflex Twist® Rullegardin

Twist® Rullegardiner, et funktionelt gardin, der med sine transparante og farvede striber giver et fleksibelt lysindfald og et stilrent design. Twist® fra Luxaflex fås i mange spændende farver.

 

Twist rullegardin fra Luxaflex
PowerView® fra Luxaflex til fjernbetjening af gardiner

Luxaflex® - PowerView®

PowerView® Motorisering er det nyeste skud på stammen. PowerView® er en trådløst løsning fra Luxaflex®, hvor du styrer dine gardiner via en fjernbetjening eller fra din smartphone. Der er mange fordele ved motorstyring. Et bedre indeklima, bedre komfort, tyveri forebyggelse eller også fordi det er bekvemt. Luxaflex® gardinløsninger med motor kan automatiseres gennem app'en. Her indstiller du handlingerne der skal foregår. Hvad skal der ske om morgenen, midt på dagen og om aftenen. Det er hele er styret af tid, så du behøver ikke længere at være hjemme for at rulle gardinerne op eller ned.

Sikkerhed er i fokus

Selv om det handler om komfort at have motoriserede gardiner, så er det også forbundet med sikkerhed. Der er ingen snore hvor børn eller dyr kan komme galt af sted i. Gardiner med flere funktioner har ofte dobbelt op af snore og de skal monteres med et særligt beslag og det kan virke klodset. Der er også en sikkerhed i forhold til indbrud, for indstiller du scenarierne til at opføre sig forskelligt dag til dag, forvirrer det indbrudstyven og du undgår at få uventet besøg når du ikke er hjemme.

Bedre indeklima

Få mere fokus på dit indeklima. Luxaflex produkter passer godt sammen med Somfy's produkter. Vælg f.eks. at koble lys- og temperatursensor og en timer på styringen af gardinerne. Så sikre du både at holde varmen inde eller ude og du narre indbrudstyven ved at gardinerne kører op og ned når du ikke er hjemme. Ring 72 20 70 03 og hør mere om motoriserede gardiner.

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes