Bestil et besøg

Faber gardiner - kvalitet og stil

Faber gardiner er kvalitetsgardiner med utroligt mange variationsmuligheder til dit hjem og arbejdsplads. Mange af Faber-gardinerne er håndsyede og special-tilpassede, så de sidder helt perfekt i vinduet. Er du til klassiske farver, det minimalistiske eller til det spraglede og kontrastfyldte – det er underordnet. Faber gardiner har en kollektion der passer til din indretningsstil.

Faber-logo

Faber rullegardiner

Gratis opmåling og tilbud på rullegardiner. Faber rullegardiner, XL rullegardiner, elektriske rullegardiner, mørklægningsrullegardiner, rullegardiner på mål. Der er mange muligheder med Fabers udvalg af rullegardiner.
Hent Fabers rullegardin-guide: Faber-guiden.

Rullegardiner fra Faber

Faber plisségardiner

Kvalitetsløsning, når det handler om æstetik og design. Plisségardinet er det ideelle gardin til dig der går op i kvalitet og ønsker flere funktioner til dit vindue.

Plisségardiner fra Faber

Faber lamelgardiner

Er du på udkig efter høj kvalitet, så har Faber den ideelle og moderne løsning til store vinduespartier og døre. Med lamelgardiner kan du justere lysindfaldet præcis, som du vil have det.

Faber lamelgardiner

Faber persienner

Et populært valg til solafskærmning for de effektive funktioner, når lyset skal justeres. Persienner er elegante, enkle i design og fås i 3 forskellige lamel bredder. Du kan også få 50 mm bredde lameller med bredde stigebånd.

Faber persienner

Vælg de rigtige Faber gardiner

Har du klassiske vinduespartier, så er foldegardiner en lækker løsning. Fabers syersker sørger for, at gardinerne passer perfekt til dine vinduer.
Foldegardinerne folder perfekt hver eneste gang, så du skal ikke gå og rette på dem hele tiden.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes