Gardinbussen »
Trustpilot

Designers Guild

Få kvalitetsstof til fingerspidserne i fantastiske farver fra Designers Guild. Designeren Tricia Guild står bag firmaet Designers Guild og har i årevis været med til at levere nogle at markeds flotteste gardin og møbelstoffer i spændende farver og mønster. De har gentagne gange vundet priser for deres kreativitet og udvikling. Der ud over har Designers Guild maling, tapet, afpassede tæpper, puder, møbler mm.

designersguild-logo

Få besøg af vores professionelle
gardindekoratører på Sjælland

Udfyld formularen på siden, fordi...

Vi sikrer at dine ønsker indfries
Du får besøg af dygtige rådgivere
Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får kvalitet og det nyeste design
bestil-gardinbussen

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Maling og farver

Designers Guild maling i høj klasse

Det øko-venlige maling fås i mange farver og står flot til ethvert rum.
 
Øko-venlig maling

Designers Guild Puder

Puder og plaider

Besøg vores showroom i Søborg og se et udvalg af flotte puder og plaider fra Designers Guild i forskellige farver og mønster.
 
Puder og plaider

Gardiner med bløde værdier

Living Art har 100-vis af vareprøver i showroom og med i bilen, når gardindekoratøren kommer ud til dig. Det er moderne med bløde gardinstof til dekoration omkring vinduerne. Skal lyset lukkes ude tilbyder vi solafskærmning som rullegardiner, foldegardiner og plisségardiner mm. Det giver værdi til din indretning og vælger du gardin stof med farver, bryder man lidt med de enkelte lyse rullegardiner.

Designers Guild fornyer dit hjem

Living Art har masser af løsninger til dit hjem fra Designers Guild. Både til at dække vinduer, men også til indretningen. Find puder, plaider, maling, tapet og Home Living ting. Der er næsten ikke grænser for muligheder til at forny dit hjem.