Gardinbussen

Comfort by Living Art© er vores eget mærke

Sammen med vores leverandør Stila A/S har Living Art fået produkter med eget navn. Det hedder Comfort by Living Art© og udvalget varieres løbende, så vi altid er på forkant med kundernes ønsker og de seneste trends indenfor indretning, af såvel private hjem som kontorer. Comfort by Living Art© er et meget fleksibelt produkt og kan skræddersyes til dit behov.

Comfort by Living Art Som kunde hos Living Art, kan du generelt købe Comfort by Living Art© produkterne billigere end de kendte mærkevarer, uden at du behøver gå på kompromis med kvaliteten.

bestil-gardinbussen

Få besøg af GARDINBUSSEN

Udfyld formularen på siden, fordi...

Vi kører på hele Sjælland
Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får kvalitet og det nyeste design
Du får besøg af dygtige rådgivere
Bestil et besøg

Comfort markiser

Alle markise løsninger hos Living Art er skræddersyet til dit behov. Du får her en kvalitets markise med alt tilbehør for den kræsne bruger. Når du køber en Comfort by Living Art markise sikre du et produkt der holder i mange år. Se også markise med motor

Markise Living Art

Comfort plisségardiner

Plisségardinet er en æstetisk løsning på et praktisk problem. Det er støjabsorberende og beskytter møbler imod solblegning. Ideel til mange vinduestyper. Plisségardiner er meget anvendt og prduceres også som et energibesparende gardin. Det hedder Duette plisségardiner. Se forskellige muligheder til plisségardiner og få gode råd, se det store udvalg af typer, farver og få et uforpligtende tilbud.

Comfort plisségardiner

Comfort rullegardiner

Rullegardiner regulerer lys, skygge og kan mørklægge delvist eller 100%. Rullegardiner er ikke alene en praktisk, billig og effektiv form for solafskærmning, det er også en vigtig del af rummets udsmykning. Bestil gardinbussen her og få gode råd, se det store udvalg af typer, farver og få et uforpligtende tilbud. Se flere rullegardiner og bliv inspireret.

Comfort rullegardiner

Comfort Lamelgardiner

Få mulighed for at justere lysindfaldet til meget eller lidt lys. Vælg mellem bredde eller smalle lamellerne. En fornem og enkel solafskærmning der stort set passer til alle rum.

Bestil gardinbussen her og få gode råd, se det store udvalg af typer, farver og få et uforpligtende tilbud.

Læs mere om lamelgardiner og få inspiration til dine vinduer

lamelgardin løsninger

Comfort persienner

Bestil dine persienner på mål og få det som du vil have det. Få det perfekte indkik i rummet med persienner. Du kan regulerer solstråler og farvebalance i dit rum. Persienner fås i et utal af farver og prislag.

Bestil gardinbussen her og få gode råd, se stort udvalg, farver og få et uforpligtende tilbud.

Se flere muligheder her

Persienner Living Art

Bestil gardinbussen

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes