Gardinbussen »
Trustpilot

Terrasse markiser

Terrasse markiser giver lå for sol, vind og vejr. En markise til din terrasse, altan eller udestue forlænger dine muligheder for udeliv med mange timer og dage hvert år.

Med en flot terrasse markise er det slut med at haste indenfor, når duggen falder, solen bliver for voldsom eller regnen pisker ned under en grillaften. Husk, hvor hyggeligt det er at sidde ude med en dejlig middag - også når sensommerdagene bliver køligere.
 

Få besøg af vores professionelle gardinstylister på Sjælland

Udfyld formularen på siden, fordi...

» Du får besøg af dygtige rådgivere
» Opmåling og rådgivning er GRATIS
» Du får kvalitet og det nyeste design
bestil-gardinbussen

Slidstærke terrasse markiser i god kvalitet med fjernstyring

Ens for alle terrasse markiser er den stærke konstruktion, som betyder, at dugen altid er maksimalt udspændt. Ikke noget med slappe kanter her. Markisens dug er lavet af stof i høj kvalitet og du har 150 farver at vælge imellem. Nogle af stofferne er nano-behandlet for længere levetid og flottere udseende. Stellene fås i forskellige farver og kan fremstilles i en RAL-farve efter dit ønske. Terrasse markiserne leveres i bredder på over 12 meter og udfald på op til 4 m. Living Arts terrasse markiser leveres altid med den nyeste teknologi inden for motor, fjernbetjening, vindføler og sol/vindføler. For vedligeholdelse af markise, får du her nogle gode beskrivelser.

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Terrasse markiser findes i forskellige varianter

Terreasse markiser findes i et væld af varianter. Nogle modeller har ikke dækskærm, andre er i børstet stål med dækskærm, nogle har børster under dækskærmen, som fjerner det værste snavs, når markisen køres ind, andre har tagrende i for-bommen, så regnvandet løber ud til siden.