Bestil gardinbussen

Læsejlet, beskytter mod vind og sol fra siden

Læsejl som sidemarkise er den ideelle løsning som afskærmning - både mod sol, let vind og nysgerrige blikke. Vores læsejl er en manuelt betjent sidemarkise udført i aluminium og markise stof. Læsejlet monteres på væggen og kan trækkes ud og fæstnes på en væg eller stolpe. Læsejl kan leveres i op til 2,5 meter x 4 meter. Du kan selv bestemme hvordan dit læsejl skal se ud og gøre det helt unikt ved at kombinere de mange mulige farvesammensætninger der findes.
 
Læsejlet fås i 4 forskellige stelfarver, grå, sort, hvid og beige. Mod pristillæg kan læsejlet bestilles med stel i alle RAL farver. Når du skal bestille læsejlets dug er der 150 farver at vælge imellem. Takket være sin robuste konstruktion er læsejlet i høj grad vejr- og vindbestandigt.

bestil-gardinbussen

Få besøg af GARDINBUSSEN

Udfyld formularen på siden, fordi...

Vi kører på hele Sjælland
Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får kvalitet og det nyeste design
Du får besøg af dygtige rådgivere
Bestil et besøg

Læsejl i stedet for en mur

Har du behov for at søge læ fra vinden, behøver du ikke bygge en mur eller sætte plankeværk op. Det er mere simpelt at sætte en side markise op, for ud over at få læ fra vind og vejr, så kan du rulle den ind når den ikke bruges. Det giver mere plads i haven og terrassen. Bor du eksempelvis i rækkehus eller tæt op af din nabo og gerne vil vil sidde uforstyrret, så er læsejlet en fantastisk løsning. Har du der ud over en markise med rullegardin, så er du dækket godt ind.

Læsejl som sidemarkise fra Living Art

Sidemarkise langs hækken

Ønsker du at skærme mere af, end bare med hækken, så får du sidemarkiser der ruller 4 meter ud og er 2,5 meter høj. Dugen er overfladebehandlet og stærk og beskytter mod UV-stråler. Ønsker du at vide mere om dette læsejl, så ring 72 20 70 03 eller skriv til os.

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes