Bestil et besøg

Faber markiser af høj kvalitet

Med Faber markiser, får du muligheden for at forlænge udelivet. En markise fra Faber over terrassen holder dig fri fra duggen og køber du en markise med rullegardiner i bummen, holder den også på solens varme og så du kan nyde de varme sommeraftener helt uforstyrret. Kommer der lidt regn, sidder du lunt og tørt under markisen, så du stadig kan have det hyggeligt selv om du er udenfor.

Markiser fra Faber falder godt ind i boligens stil og skaber en smuk og eksklusiv helhed. Faber har mange års erfaring med at producere markiser. Designet er gennemtænkt og i meget høj kvalitet. Med de mange spændende funktionaliteter, får du større fornøjelse af en skræddersyet markise efter dine ønsker. Armene på Fabers markiser er et kapitel for sig. Det er jo ingen hemmelighed, at det danske klima byder på masser af blæst og nedbør og kræver et stærkt stel og med alle de ekstra tillægsprodukter får du en markise i verdensklasse. /p>

Bestil gardinbussen og få besøg af vores markise-ekspert. Det er nemlig ikke ligegyldigt hvor markisen skal sættes op. Der kan være flere forhold der spiller ind. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Faber-logo

bestil-gardinbussen

Få besøg af MARKISE EKSPERTEN på Sjælland

Udfyld formularen på siden, fordi...

Du får gode fif og ideer til funktioner
Du får professionel rådgivning
Det er GRATIS og uforpligtende

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes