Gardinbussen »
Trustpilot

Automatiserede markiser og solafskærmning

TaHoma er en fantastisk løsning fra Somfy, hvor du via din smartphone eller iPad fjernstyrer din markise eller solafskærmning. TaHoma boksen er koblet på din internet, så du behøver faktisk ikke være hjemme for at betjene f.eks. markisen, screens eller indvendige gardiner.
 
Gennem internettet er TaHoma Boksen koblet til din trådløse router og i app'en eller hjemmesiden indstiller du dine motoriserede gardinløsninger til at køre op og ned, ind og ud på bestemte tidspunkter og du kan også individuelt styre dem efter behov. Overvejer du f.eks. en TaHoma boks, der centralt hjælper dig med at styre dine gardinløsninger, indvendig som udvendig, så få besøg af vores konsulenter. Ring på 72 20 70 03.

Få besøg af vores professionelle
gardindekoratører på Sjælland

Udfyld formularen på siden, fordi...

Vi sikrer at dine ønsker indfries
Du får besøg af dygtige rådgivere
Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får kvalitet og det nyeste design
bestil-gardinbussen

Living (Sm)Art med motoriserede solafskærmning

At live smart er mere attraktivt en nogensinde. Få fuld kontrol over dine gardiner, solafskærmning og markise. Somfy har udviklet en TaHoma boks der forbindes til din internet forbindelse og dermed forbinder alle motoriserede løsninger. Ved hjælp at et enkelt interface på computer eller iPad indstiller du enhederne præcis som du ønsker.

Læs mere

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Komplet integration

Med integrerede radioteknologi fra Somfy produkter samler du alle solafskærmning og gardinløsninger i hjemmet.
Med den seneste innovation indenfor intelligente løsninger, kan du styre alt fra fjernbetjenin, knap på væggen, smartphone eller iPad. Du har fuldstændig kontrol over hjemmet når først enhederne er motoriserede. for at kunne styre dine gardiner fra din computer, smartphone eller iPad, skal du have installeret en TaHoma boks.

Elektriske motorer er udstyret med den seneste teknologi

io-homecontrol® er den mest pålidelige radioteknologi og er den størreste inden for hjemautomation. Systemet er en tovejs kommunikation og giver dig feedback om gardiner og solafskærmningen er aktive eller ej. Du får den bedst tænkelige kompatibilitet.