Bestil et besøg

Automatiserede markiser og solafskærmning

TaHoma er en fantastisk løsning fra Somfy, hvor du via din smartphone eller iPad fjernstyrer din markise eller solafskærmning. TaHoma boksen er koblet på din internet, så du behøver faktisk ikke være hjemme for at betjene f.eks. markisen, screens eller indvendige gardiner.
 
Gennem internettet er TaHoma Boksen koblet til din trådløse router og i app'en eller hjemmesiden indstiller du dine motoriserede gardinløsninger til at køre op og ned, ind og ud på bestemte tidspunkter og du kan også individuelt styre dem efter behov. Overvejer du f.eks. en TaHoma boks, der centralt hjælper dig med at styre dine gardinløsninger, indvendig som udvendig, så få besøg af vores konsulenter. Ring på 72 20 70 03.

bestil-gardinbussen

Få besøg af MARKISE EKSPERTEN på Sjælland

Udfyld formularen på siden, fordi...

Du får gode fif og ideer til funktioner
Du får professionel rådgivning
Det er GRATIS og uforpligtende

Sæt motor på din solafskærmning

At leve smart er mere attraktivt en nogensinde. Få fuld kontrol over dine gardiner, solafskærmning og markise. Somfy har udviklet en TaHoma boks der forbindes til din internet forbindelse og dermed forbinder alle motoriserede løsninger. Ved hjælp at et enkelt interface på computer eller iPad indstiller du enhederne præcis som du ønsker.

Læs mere

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Komplet integration

Med integrerede radioteknologi fra Somfy produkter samler du alle solafskærmning og gardinløsninger i hjemmet.
Med den seneste innovation indenfor intelligente løsninger, kan du styre alt fra fjernbetjenin, knap på væggen, smartphone eller iPad. Du har fuldstændig kontrol over hjemmet når først enhederne er motoriserede. for at kunne styre dine gardiner fra din computer, smartphone eller iPad, skal du have installeret en TaHoma boks.

Elektriske motorer er udstyret med den seneste teknologi

io-homecontrol® er den mest pålidelige radioteknologi og er den størreste inden for hjemautomation. Systemet er en tovejs kommunikation og giver dig feedback om gardiner og solafskærmningen er aktive eller ej. Du får den bedst tænkelige kompatibilitet.