Bestil et besøg

Udsalg på gardinstof og gardinstænger

Få 20% rabat
til 29. september

Der er masser af stof til gardiner og gardinstænger at vælge imellem. Få inspiration fra vores professionelle gardinstylist. Kom ind og kig i vores flotte showroom i Søborg eller bestil gardinbussen hjem til dig. Hos Living Art finder du et hav af smukke tekstiler og der vil være masser af muligheder for, at finde det stof der lige præcis passer til dit hjem.

Gardiner – et utal af muligheder

Meget stof til gardinerMed et stof-gardiner designer du rammen omkring dine vinduer så de passer til resten af indretningen. Vælg præcis den stil, der passer til dit hjem. Udnyt gardinerne til at tække væggene til og skab et helt unikt look. Brug dem for eksempel til rumdeling eller til meget store vinduespartier. Gardiner uden rynke bånd med Silent Gliss skinner.Foldegardinet er en enkel og stilsikker løsning der passer til både den minimalistiske stil og den mere varme, klassiske indretnings-stil. Panelgardiner er praktiske og moderne.

 

Brug gardinerne til indretning

Indretning med gardiner handler lige så meget om hvordan resten hænger sammen. Det findes så mange spændende tekstiler, der passer ind til dine møbler og skal dit hjem være trendy, er gardiner et godt sted at starte. Samtidigt kan de også være med til at løfte rummet til en sanselig helhed. Leger du med tanken om at bruge farver, har vi en gardinbus fyldt med farverige prøver, og kvaliteten varierer fra de helt tynde til den kraftige velour. Hent gode råd hos gardinstylisten.

Gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes