Bestil gardinbussen

Udsalg på gardinstof og gardinstænger

Få 20% rabat
til 29. september

Der er masser af stof til gardiner og gardinstænger at vælge imellem. Få inspiration fra vores professionelle gardinstylist. Kom ind og kig i vores flotte showroom i Søborg eller bestil gardinbussen hjem til dig. Hos Living Art finder du et hav af smukke tekstiler og der vil være masser af muligheder for, at finde det stof der lige præcis passer til dit hjem.

Gardiner – et utal af muligheder

Meget stof til gardinerMed et stof-gardiner designer du rammen omkring dine vinduer så de passer til resten af indretningen. Vælg præcis den stil, der passer til dit hjem. Udnyt gardinerne til at tække væggene til og skab et helt unikt look. Brug dem for eksempel til rumdeling eller til meget store vinduespartier. Gardiner uden rynke bånd med Silent Gliss skinner.Foldegardinet er en enkel og stilsikker løsning der passer til både den minimalistiske stil og den mere varme, klassiske indretnings-stil. Panelgardiner er praktiske og moderne.

 

Brug gardinerne til indretning

Indretning med gardiner handler lige så meget om hvordan resten hænger sammen. Det findes så mange spændende tekstiler, der passer ind til dine møbler og skal dit hjem være trendy, er gardiner et godt sted at starte. Samtidigt kan de også være med til at løfte rummet til en sanselig helhed. Leger du med tanken om at bruge farver, har vi en gardinbus fyldt med farverige prøver, og kvaliteten varierer fra de helt tynde til den kraftige velour. Hent gode råd hos gardinstylisten.

Gardinbussen kommer til dig

Få besøg af gardinstylisten og få gratis opmåling og tilbud. Vi tager mål, syer og hænger op. Så enkelt er det. Er du i gang med et nyt husprojekt og kun har tegninger, kan vi stadig rådgive, så book en aftale med stylisten, tag tegningerne med ind i vores showroom og få en rundvisning i de mange muligheder der findes. bestil her. Eller ring direkte på 72 20 70 03 for mere information.

Få et gratis og uforpligtende besøg af gardinbussen.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Grundig rådgivning før køb

Living Art kombinerer gode håndværks kvaliteter med utallige designs og dimensioner. Vi har et moderne og bredt sortiment af gardin stof og gardin-typer der passer til alle opgaver, store som små. Hos Living Art starter altid med en uforpligtende samtale, for det er vigtigt for det færdige resultat, at vi har det rigtige udgangspunkt.

Tekstiler til hele huset

Uanset hvilket projekt du er i gang med, så har vi tekstiler til det. Skal det være stof til gardiner der dækker hele vinduet eller blot til pynt. Nogle tekstiler er tætvævet og passer til mørklægningsgardiner andre er åbnet og nærmest gennemsigtige. Det er ret populært at sy gardiner med dobbelt lag stof, for så får det én udtryk indenfor og et andet set ude fra. Og så er der de løsninger hvor der er to lag gardiner. De tynde gennemsigtige inderst og dem der skal lukke af for lyset yderst. Det er kun kreativiteten der sætter grænsen.