Bestil et besøg

Dekorative trådgardiner

Den tidløse elegance i trådgardiner er næsten betagende når de vises over store flader. Trådgardinerne fås op til 6 meter i højden. Med det særlige samspil mellem lys og kontraster, får du en løsning du ikke opnår med noget andet stof.
 
Denne gardinløsning er meget populær til moderne indretninger. Trådgardiner fra prisbelønnede ADO er en spændende løsning til let solafskærmning og rumdeling.

bestil-gardinbussen

Få besøg af GARDINBUSSEN

Udfyld formularen på siden, fordi...

Vi kører på hele Sjælland
Opmåling og rådgivning er GRATIS
Du får kvalitet og det nyeste design
Du får besøg af dygtige rådgivere
Bestil et besøg

Trådgardiner på en lamelgardinskinne

Du får gardinerne i mange farvevarianter. Prøv for eksempel at sætte dem på en lamelskinne. Så kan du variere lysindfaldet efter behov. Trådgardiner kan leveres som lamelgardin, panelgardin og normalt gardin. De er velegnede til professionel brug, f.eks. på udstillinger, showrooms, til dekoration eller til rumdeling.

Ring nu på 72 20 70 03 eller kontakt os herunder.

* Felter, der skal udfyldes

Trådgardiner til indretning

Indret hjemme, kontoret, butikken, showroom eller til udstillinger. ADO trådløse gardiner er ideel til rumdeling og til at skabe liv i lokalet. Trådgardiner er simpelthen en af de mest tidløse og klassiske gardiner, der både kan anvendes lige så flot til privat som i erhvervsløsninger. En trend fra 70′erne er nu lige så anvendt i moderne hjem. Der er meget mere end blot en gentagelse, der rider på retro-bølge. Trådløse gardiner kendt på verdensmarkedet og fantastiske takket være sin enestående kvalitet og det excellente design.